How to get the Beauty Look of Lupita Nyong’o

Actrice Lupita Nyong'o verscheen afgelopen zondag op de rode loper voor de MTV Movie Awards in een jurk uit de nieuwe c...

Lees ook

header

Actrice Lupita Nyong’o verscheen afgelopen zondag op de rode loper voor de MTV Movie Awards in een jurk uit de nieuwe collectie van Chanel. De make-up van Lupita was in handen van visagist Nick Barose. Wij hebben wat producten voor je uitgezocht waarmee je zelf deze show-stopping look kunt creëren.

De Teint Idole Ultra 24h foundation van Lancôme zorgt voor een egale teint die langdurig blijft zitten. Voor het wegwerken van oneffenheden en eventueel kringen onder de ogen gebruik je een concealer, bijvoorbeeld de Mister Light van Givenchy. Deze slimme concealer gaat efficiënt en discreet te werken door te spelen met licht. De penapplicator maakt het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid aan te brengen. De fijne textuur van de make-up versmelt met de huid en neemt zelfs de kleur van de huid aan.

De metallic shiny look op de ogen is gecreërd met een metallic zilveren oogschaduw, zoals de Sparkle Eye Shadow in Smokey Quartz van Bobbi Brown. Breng deze ruim aan boven de ogen en ook een klein beetje onder de ogen voor extra effect. Zet de ogen eventueel nog aan met een oogpotlood in een donkere zilverachtige tint. Breng op de bovenste wimpers een flinke laag mascara aan. De High Impact mascara van Clinique geeft moeiteloos maximaal volume, definitie en lengte aan de wimpers. De aandacht moet liggen op de oogschaduw, dus het is niet nodig om op de onderste wimpers mascara aan te brengen. Om de aandacht niet af te leiden van de ogen, houd je de lippen subtiel door enkel een beetje lipgloss aan te brengen, bijvoorbeeld van MAC.

collage

Lancôme Teint Idole Ultra 24h foundation € 44,95 | Givenchy Mister Light concealer € 31,95 | Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow oogschaduw € 31,- | Clinique High Impact mascara € 21,95 | MAC lipgloss € 17,50 |

2014 MTV Movie Awards - Arrivals

Laatste nieuws

Zie ook