Bied & Steun Caroline’s goede doel: KidsRights

Noblesse oblige en dus zetten Beau Monde en Vault79.com zich samen met Bekend Nederland in voor charity. Elk nummer veil...

Noblesse oblige en dus zetten Beau Monde en Vault79.com zich samen met Bekend Nederland in voor charity. Elk nummer veilen we een design-item: dit keer gaat de opbrengst naar KidsRights!

Caroline: “Malala staat in mijn geheugen gegrift. Een Pakistaans meisje van 16 dat nog geen jaar geleden door de Taliban door haar hoofd geschoten werd. Omdat ze het waagde om op te komen voor het recht op onderwijs voor meisjes. Ze overleefde het ternauwernood, maar liet zich niet het zwijgen opleggen. Integendeel, op 6 september won zij de internationale Kindervredesprijs, een initiatief van KidsRights, een Nederlandse organisatie die opkomt voor kwetsbare kinderen in de wereld. De ceremonie was in de Haagse Ridderzaal en ik zat net als alle andere genodigden met een brok in mijn keel te luisteren naar Malala’s speech. Een meisje van nog geen 1.50 meter, de sporen van de brute aanslag nog zichtbaar in haar gezicht, met een power in haar heldere stem waar menig politicus een puntje aan kan zuigen. Deze tas is dus voor KidsRights, voor Malala!”

Beau Monde en Vault79 veilen deze Chloé-bag t.w.v. € 1.395,-. Door te bieden, maakt u kans op dit pronkstuk én steunt u KidsRights, aangezien het totale verkoopbedrag aan deze organisatie wordt gedoneerd. De opbrengst komt ten goede aan onderwijsprojecten voor meisjes.

tasheader

Van 23 t/m 30 oktober kunt u via Vault79 bieden op deze tas.

Beeld: Het Nationale Ballet

Laatste nieuws