Get the cover look: strand-look à la Daphne Deckers

Wil jij ook een beauty-lookje net zoals Daphne Deckers? Wij geven een fijn (waterproof!) receptje. Ga nooit de zon in z...

DaphneWil jij ook een beauty-lookje net zoals Daphne Deckers? Wij geven een fijn (waterproof!) receptje.

Ga nooit de zon in zonder je huid goed te beschermen. Kies daarom voor een zonnebrand met UV-filter en SPF-factor dat past bij jouw huidtype. Gebruik bijvoorbeeld de UV essentiel van Chanel met Spf 30 voor een optimale bruining én bescherming.

Op het strand kun je een foundation gebruiken, maar de meesten slaan dit over. Daarom gaan we direct door naar de ogen. La Deckers draagt hier een gitzwarte eyeliner zoals deze crème-liner van Shiseido. Gebruik een kwastje om hem gemakkelijker aan te brengen. Deze van M.A.C is favoriet op de beauty-redactie. Breng hierna gulle laagjes mascara aan op de wimpers. De waterproof mascara van Clinique is perfect om je ogen te laten stralen.

Hierna zijn de lippen aan de beurt. Kies voor een gloss net als de mooie Daphne. Dit zorgt ervoor dat je lippen niet uitdrogen én dat ze er waanzinnig uitzien. De Dior Addict Princess van Dior is een echte aanrader.

Vergeet na het strandavontuur niet je haren te verzorgen! Deze kunnen erg uitdrogen van het zeewater en de zon. Gelukkig heeft Collistar een fijne oplossing, namelijk: een aftersun masker voor in je haren! Jouw haar wordt direct zijdezacht, makkelijk kambaar en krijgt meer volume.

Beauty look

| Chanel UV Essentiel SPF 30 30 ml € 50,- | Clinique High Impact Waterproof Mascara € 21,80 | Shiseido Accentuating Cream Waterproof € 28,50 | Collistar Aftersun Intensive Restorative Hair Mask € 16,98 | M.A.C 316 Lip Brush-Covered € 25,- | Dior Addict Gloss Princess € 29,50 |

1Daphne

Ga jij deze look proberen?

Laatste nieuws