Carlijns Beautyblog: Geheimen van Drew Barrymore

Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit geweten dat Drew Barrymore zo’n beautyfreak is. Maar nadat ik las dat ze een beaut...

Lees ook

Lucky Magazine Hosts First-Ever Two Day FABB West - Day 1
Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit geweten dat Drew Barrymore zo’n beautyfreak is. Maar nadat ik las dat ze een beautylijn in Amerika heeft uitgebracht, moest ik toch even op onderzoek uit. Was dit weer zo’n celeb die een schoenen/make-up/fieten/vulmaarin–lijn uitbrengt, zonder ook maar enige feeling met het product te hebben? Helemaal fout! Ik vond heel wat handige beautytips van de actrice.

Een stralende huid:
“Over huidverzorging heb ik maar één ding te zeggen: vitamine K werkt!” En als je dan toch aan de vitamine K zit voor een prachtige huid volg dan ook haar make-up routine voor een poppenlook: Drew Barrymore gaat voor een lichtroze blush op de appeltjes van haar wangen en voor perfecte jukbeenderen gebruikt ze een bronzer om de boel goed te accentureren. 

Een prachtige oogopslag:
“Een klein beetje highlighter in de binnenste hoeken van je ogen, maakt zo’n verschil. Ik ben ook fan van creamy oogschaduws, omdat ze zo’n goede pigmentatie hebben!”

Voor een glowy teint:
“Een creamy, parelkleurige oogschaduw werkt ook perfect als highlighter voor op de jukbeenderen.”

Nog een laatste tip:
“Experimenteer! Door veel te proberen, merk je zo wat wel en niet voor jou werkt.”

Laatste nieuws

Zie ook