doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Beau Culinair: Pulitzer's Croque-Monsieur

Beau Culinair: Wentelteefjes met Rood Fruit

Inspiratie nodig om jezelf als keukenprinses te ontpoppen? Lees dan snel het recept hieronder. Vandaag: Wentelteefjes met rood fruit.
.
Wentelteefjes - iStock

Inspiratie nodig om jezelf als keukenprinses te ontpoppen? Lees dan snel het recept hieronder. Vandaag: Wentelteefjes met rood fruit.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Wiens hart gaat er nu niet sneller kloppen van wentelteefjes? Niet alleen de structuur en smaak (zeker in combinatie met vers fruit) zijn fijn, maar het is ook nog eens leuk om ze te maken.

Ingrediënten

(voor vier personen)
8 sneetjes briochebrood
20 gram witte basterdsuiker
2 tl kaneel
1 tl vanille-extract
250 ml melk
1 ei
boter
250 gram verse aardbeien
100 gram frambozen
100 gram blauwe bessen
ahornsiroop, naar smaak

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Bereiding

1. Snijd de brioche in 8 dikke plakken en halveer deze vervolgens, zodat je in totaal 16 brioche sticks krijgt. Verdeel de brioche sticks over een diep bord.

2. Meng in een kom de witte basterdsuiker, kaneel en het vanille-extract, en voeg hier de melk en het ei aan toe. Klop het geheel los met behulp van een vork. Giet het mengsel over de brioche sticks en laat dit 2 minuten intrekken.

3. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak de sticks per vier stuks in 2-3 minuten per kant gaar. Herhaal deze stap totdat alle wentelteefjes gebakken zijn.

4. Verdeel de wentelteefjessticks over de borden, garneer met verse aardbeien, frambozen, blauwe bessen en ahornsiroop naar smaak. Serveer direct, want nu is je lekkernij nog een beetje warm.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws