Deze symptomen van corona had prins Charles

Tijdens een bezoek aan een ziekenhuis in Glouchester onthulde prins Charles welke symptomen van het coronavirus hij heeft ervaren.

Lees ook

Tijdens het eerste werkbezoek van prins Charles en Camilla sinds de uitbraak van het coronavirus, heeft Charles zich uitgelaten over zijn eigen ervaring met het coronavirus. 

Hij sprak hierover met borgmedewerker Jeff Mills. Aan Hello Magazine laat Jeff weten: “Hij vertelde over zijn persoonlijke ervaring en hij liet weten dat hij zijn reukvermogen was verloren. Hij zei ook dat hij het gevoel had dat het nog steeds niet helemaal was hersteld.” 

Milde variant

In maart werd het coronavirus bij prins Charles vastgesteld. Het werd gelijk duidelijk dat hij te maken had met een milde variant. Na zeven dagen in isolatie was de prins genezen. Camilla zat, zoals de richtlijnen voorschrijven, uit voorzorg 14 dagen in zelfisolatie. Na die tijd is het koppel, tot afgelopen week, niet meer in het openbaar verschenen. Ze verbleven in hun onderkomen in Schotland.

Reünie met de kleinkinderen

Camilla liet destijds weten dat ze haar kleinkinderen het meeste miste terwijl ze in isolatie zat. Aan ITV verklapt de hertogin van Cornwall dat ze ze inmiddels weer heeft kunnen zien. “We hebben nog niet geknuffeld, maar om ze te kunnen zien, was een echte traktatie.” 

Bron: Hello Magazine, ITV | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook