Deze celeb kwam verkleed als Henry VIII naar de huwelijksreceptie van Harry & Meghan

Omdat we nog steeds geen genoeg krijgen van dat sprookjeshuwelijk uit 2018.

Lees ook

Als je in 2018 naar de royal wedding hebt gekeken, heb je een hele hoop bekende gezichten voorbij zien komen. Harry en Meghan hebben namelijk een behoorlijk aantal famous friends. Op de gastenlijst stonden onder anderen George en Amal Clooney, Elton John, Oprah Winfrey, David en Victoria Beckham en Serena Williams. Maar raad eens welke van de beroemde gasten verkleed als Henry VIII naar de receptie kwam?

Als we het boek Finding Freedom (daar is ‘ie weer) moeten geloven, was het de Britse presentator James Corden die voor grote hilariteit zorgde door verkleed als de beruchte Britse koning Henry VIII zijn entree te maken op de receptie.

Vrolijke noot

Een anonieme bron vertelt de schrijvers: “Na alle emotionele speeches en wensen zorgde James Corden voor een komische noot door verkleed als Henry VIII door de tent te paraderen.” Hierbij zou hij volgens de bron iets geroepen hebben naar de aanwezigen in de trant van: “Koninklijke hoogheden, dames en heren, ik had geen idee wat ik moest dragen naar een koninklijke bruiloft, dus ik heb het opgezocht in het handboek voor koninklijke etiquette en vond deze outfit. Hopelijk heb ik de goede keuze gemaakt.”

James Corden en zijn vrouw Julia tijdens de Royal Wedding in 2018, vóór de verkleedpartij. Bron: BSR Agency

Meer juicy gossip?

Benieuwd wat er nog meer onthuld wordt in het inmiddels beruchte boek? In dit artikel maakten we een overzicht.

Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook