‘Kate in tranen tijdens Kerst door onhandige actie van William’

Voor velen zijn William en Kate het ultieme couple, maar ook zij kennen hun ups en downs…

Lees ook

Er is nu geen twijfel meer over mogelijk: William en Kate zijn dól op elkaar. Na het onstuimige begin van hun relatie, waarbij ze on and off een koppel waren voordat ze uiteindelijk in het huwelijksbootje stapten, is het nu helemaal koek en ei tussen de twee.

Niet alleen worden ze regelmatig geprezen om hun openheid over het ouderschap, ze houden ook wel van een publiekelijk dolletje ten koste van elkaar. Maar volgens een nieuwe biografie over het paar, geschreven door royalty-deskundige Katie Nicholl, liet William zijn toekomstige vrouw eens in tranen achter tijdens Kerst. De hertogin zou overstuur zijn geraakt toen William op het laatste moment de plannen cancelde om Kates familie te bezoeken tijdens de Kerst van 2006.

Slecht voorteken

De hertog van Cambridge veranderde op het laatste moment van gedachten over de vooraf gemaakte plannen: “Hij besloot dat hij toch liever Kerst vierde met zijn eigen familie.” Volgens de schrijfster informeerde hij Kate hier pas over op kerstavond.

Blijkbaar, en begrijpelijk, nam Kate dit nieuwtje niet zo goed op. Ze zou het gezien hebben als een slecht voorteken, terwijl het voor William geen ‘big deal’ was. Maar goed, we weten inmiddels dat alles goed is afgelopen, dus er is altijd hoop!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook