Dit is vermoedelijk wanneer Harry en Meghan terugkeren naar Engeland

Als het aan de koningin ligt, dan mogen H&M nu al hun vliegtickets boeken.

Lees ook

De Britse koningin Elizabeth heeft haar eerste dosis van het Covid-vaccin gekregen en is druk bezig om haar royal agenda van 2021 in te vullen.

De Queen heeft er zin in en maakt gretig plannen zodra de nationale lockdown in het Verenigd Koninkrijk wordt opgeheven. “De koningin zou graag haar officiële taken willen hervatten zodra de overheidsrichtlijnen haar dat veilig laten doen.”

Elizabeth hoopt in juni met haar koninklijke familie herenigd te worden. Dit is tijdens Trooping the Colour om de 95ste verjaardag van Liz te vieren. “Hare Majesteit wil graag weer doen waar ze goed in is, zichtbaar zijn,” laten haar assistenten weten. “Ze heeft vorig jaar een groot deel van achter de schermen moeten regeren, maar we hopen allemaal dat dit jaar anders zal zijn.”

Zelf wil ze het middelpunt van de toeters en bellen niet zijn, maar geeft ze die met alle liefde door aan prins Philip die in juni 100 wordt. “De koningin wil dat de hertog in juni in het middelpunt van de belangstelling staat en dat het grote feest voor haarzelf in 2022 is voor haar platina jubileum”, vertelde een tweede bron dicht bij Hare Majesteit.

Trooping the Colour, dat vorig jaar werd teruggeschroefd tot een kleine ceremonie in Windsor, wordt de eerste koninklijke reünie sinds de koninklijke familie afgelopen maart de Commonwealth Day bijwoonde. Zo was deze gelegenheid één van de laatste koninklijke bezoeken van prins Harry en Meghan. H&M hebben tijdens Sussexit gezegd dat ze terug zullen keren voor belangrijke familiefeesten en waren van plan om afgelopen jaar tijdens Trooping the Colour over te vliegen. Helaas gooide Covid roet in het eten. Vanity Fair wist te melden dat de Sussex'jes in juni en juli voor een verlengde zomervakantie naar Engeland zullen terugkeren. Ze zullen dan de mijlpaalverjaardagen bijwonen en aanwezig zijn tijdens de onthulling van het standbeeld van prinses Diana.

“Ze hopen terug te komen, maar hun reisplannen zijn grotendeels afhankelijk van de pandemie”, zei een vriend. “Ze zouden absoluut terug willen zijn voor de 95ste verjaardag van de koningin en de 100ste verjaardag van de hertog en natuurlijk voor het Diana-beeld. Ze waren altijd van plan terug te zijn in Groot-Brittannië voor belangrijke evenementen als deze.” Hoewel ze hun eigen leventje hebben in hun nieuwe huis in Montecito, blijven de Sussex'en de belangrijkste bewoners van Frogmore Cottage in Windsor, en zullen ze in hun tweede huis verblijven als ze terugkeren naar het VK.

Bron: Vanity Fair, Sunday Times | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook