Helemaal thuis: de honden van Joe en Jill Biden arriveren in Witte Huis

De first lady deelt foto's van het heugelijke moment.

Lees ook

Nu Joe en Jill Biden hun verhuisdozen alvast een beetje uit hebben kunnen pakken, zijn ook trouwe viervoeters Champ en Major ingetrokken in het Witte Huis.

Traditie hervat

Dat er honden door de gangen van het Witte Huis rondlopen, is niets nieuws. Maar liefst 120 jaar lang woonden er onafgebroken huisdieren in het statige optrekje. Na al die tijd was Trump de eerste president die níet vergezeld werd door een blaffend gezelschapsdier. Het moment waarop Champ en Major, de honden van Joe en Jill Biden, hun nieuwe woning binnenstappen is daardoor toch wel een beetje bijzonder.

Daar komt bij kijken dat één van de trouwe herdershonden, Major, ook nog een primeur heeft. Hij is namelijk de allereerste adoptiehond die zijn intrede doet in het Witte Huis.

Blije koppies

Jill Biden wijdt dan ook een Instagram-post aan het heugelijke moment. Champ en Major verhuisden niet tegelijkertijd met hun baasjes, zodat de kersverse president en first lady van de Verenigde Staten nog even de tijd hadden om hun nieuwe woning op orde te brengen.

Als we de vrolijke blikken van de trouwe viervoeters mogen geloven, zien ze hun nieuwe onderkomen wel zitten. Niet verkeerd natuurlijk, zo'n grasveldje voor de deur…

Bron: Libelle, Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook