Waarom Rachel Hazes moeite had met de relatie tussen André en Monique

Rachel laat weten dat ze uit ervaring spreekt.

Lees ook

Dat Rachel Hazes niet dol was op haar ex-schoondochter Monique Westenberg stak ze nooit onder stoelen of banken. Nu laat ze weten waarom ze de relatie tussen Monique en André Hazes eigenlijk niet zag zitten.

“Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil”, vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Monique was zestien jaar ouder dan haar zoon. Rachel weet dat ze met die uitspraak een beetje hypocriet over kan komen, want zo'n leeftijdsverschil komt haar niet onbekend voor. “Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het uitleggen.”

Inmiddels lijkt André dolgelukkig te zijn met Sarah van Soelen. De 25-jarige influencer ligt ook iets dichter bij zijn eigen leeftijd. Aan tafel bij Beau gaf André vorige week nog toe dat hij “gek op dat meisje” is, en ook Rachel maakte eerder al kenbaar dat ze Sarah een onwijs leuke meid vindt.

Haar nieuwe schoondochter lijkt dus in de smaak te vallen. Maar hoe vergaat het Rachel zelf eigenlijk in de liefde? Voor haar draait het allemaal nog om de grote liefde die ze is verloren. “Het voelt nog steeds gek om, als ik de hele dag met André bezig ben geweest, dan met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad.”

LEES OOK: 10 bekende (ex)-koppel met een groot leeftijdsverschil

LEES OOK: Hoe het leeftijdsverschil tussen Charles & Diana hun huwelijk beinvloedde

LEES OOK: 5 bekendheden die op latere leeftijd (wéér) vader werden

Bron: Grazia, Beau, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook