Marco Borsato onthult: ‘Leontine en ik zijn weer aan het daten’

Marco maakt er geen geheim van dat hij spijt heeft van de scheiding.

Lees ook

Marco Borsato steekt niet onder stoelen of banken dat hij het hart van zijn ex-vrouw Leontine probeert terug te winnen. En het lijkt erop dat de zanger nu een tweede kans krijgt, want in De 538 Ochtendshow verklapt Marco dat hij en Leontine weer aan het daten zijn.

Geen vaste vorm

“Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje”, vertelde Marco vanochtend op de radio. Dat betekent dan ook dat de zanger geen oog meer heeft voor andere vrouwen. “Mijn hart is bezet.” Duidelijke taal! Wat radiopresentator Frank Dane minder duidelijk vindt, is de definitie van daten. Hij vraagt Marco dan ook wat ‘daten’ precies inhoudt.

“Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los”, aldus Marco. De bedoeling is wel dat het uiteindelijk goedkomt tussen Marco en zijn ‘Tien’. “Dat hoop ik natuurlijk”, vertelt de zanger. Toch houdt hij een slag om de arm. “Dat weet je niet. We laten het los.”

Eén gezin

De liefde tussen Marco en Leontine is nog steeds duidelijk merkbaar. Onlangs zette de zanger zijn ex-vrouw ter ere van Moederdag in het zonnetje met een liefdevolle video. “We zijn nog steeds één gezin… The five of us“, schreef de zanger erbij. Hierop reageerde Leontine met een emotionele boodschap: “Lieve Marco, dankjewel voor dit prachtige, liefdevolle filmpje. Moeder zijn van onze kids is het mooiste kado ever. Hou van jullie.”

Spijt

Als Marco dan ook érgens spijt van heeft, is het wel zijn scheiding. Zo onthulde hij onlangs in de online serie Op de gevoelige plaat van fotograaf William Rutten. Volgens de zanger heeft dat er bij hem het meest ingehakt en vindt hij dit nog steeds lastig. Aan RTL Boulevard liet de zanger eerder al weten hoe het nu tussen hem en zijn ex-vrouw Leontine gaat: “Ik ben uit een diep dal geklommen en heb het even lastig gehad, maar ik kijk nu met goede moed vooruit. Het gaat goed met de kids, met Leontine, met mij.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook