Moeders trots: deze foto heeft koningin Máxima als achtergrond op haar telefoon

Lief!

Lees ook

Koningin Máxima heeft haar thuiswerkafspraken weer verruild voor een agenda vol werkbezoekjes ter plaatse en daar zijn we érg content mee. Niet alleen levert het iedere week een goede dosis royal outfitinspiratie op, ook komen we zo af en toe een leuk detail te weten over onze queen.

Outfit repeater

Donderdag stonden er twee bezoekjes op de planning van Hare Majesteit: eentje aan Hesselink Koffie en een aan een melkveehouderij in Lettele. Alle ingrediënten voor een goede cappuccino dus, en daar leek de koffie-met-melk-kleurige outfit van koningin Máxima goed op afgestemd.

Máxima droeg dit oranje-boven ensemble van Natan ook tijdens Koningsdag 2019. Heerlijk toch, als je als royal eens niet hoeft na te denken over een volledig nieuwe outfit? Wij zijn fan!

Máxima bij Hesselink Koffie, juni 2021. Beeld: Brunopress

Maar denk niet dat er tijdens de werkbezoekjes slechts koffie en melk werd geserveerd. Cheers!

Máxima bij Hesselink Koffie, juni 2021. Beeld: Brunopress

Telefoonachtergrond

Hoe gezellig er ook geborreld wordt tijdens het werkbezoek, ook koningin Máxima haalt af en toe haar telefoon uit haar clutch tevoorschijn om haar appjes te checken. Op een gegeven moment had de majesteit haar telefoon op tafel liggen en begon haar scherm op te lichten als ze een nieuw bericht binnenkreeg. En ook dat – de fotografen zijn al net zo nieuwsgierig als wij – is op de kiek gezet.

Wie goed inzoomt, komt erachter welke achtergrondfoto Máxima op haar telefoon gebruikt. Je moet er je ogen even voor samenknijpen, maar dan is het onmiskenbaar Amalia, haar oudste dochter, die de telefoonachtergrond siert. Bekijk HIER en HIER de ingezoomde foto's.

Het gaat om een foto uit 2019, toen het koninklijke gezin het Spaanse Sevilla bezocht en Máxima en haar dochters zich in kleurrijke flamencojaponnen hulden. Een van die zomerse beelden krijgt de koningin dus iedere keer te zien als ze haar telefoon ontgrendelt. Lief!

Koninklijke Familie in Sevilla, 2019. Beeld: Brunopress.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook