‘Fillers?’ Maxime Meiland reageert op geruchten

Maxime laat weten hoe het zit met haar vollere lippen.

Lees ook

In de reacties op een nieuw vakantiekiekje kan Maxime Meiland op veel complimenten rekenen, maar de foto wakkert ook een aantal geruchten aan. “Jammer van de fillers.”

Fillers

Maxime Meiland geniet van een vakantie in Italië en deelt zonnige beelden met haar Instagram-volgers. In de comments op een van de vakantiefoto's wordt echter volop gespeculeerd over Maxime's volle lippen. “Fillers?” “Jammer van de fillers. Heb je niet nodig.” “Zó zonde en niet nodig”, klinkt het onder andere.

Zwangerschap

De blondine besluit om de geruchten de wereld uit te helpen door zelf een reactie te plaatsen. “Ik heb inderdaad geen fillers. Wellicht een iets dikker gezicht en lippen door de zwangerschap.”

Een aantal jaar geleden liet de Chateau Meiland-ster weten dat niet alles puur natuur is. “Op mijn negentiende heb ik een neuscorrectie gehad en er zit een klein beetje filler in mijn kin”, vertelde ze aan LINDA.meiden. “Ik had de neus van papa, en die wil je echt niet hebben.” Maar lipfillers stonden ook toen niet op de planning: “Waarom moet het als Katrien Duck?”

Bron: Instagram, Shownieuws, Vriendin | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook