Meghan Markle schreef als tiener al een boek

Het kinderboek dat dit jaar uitkwam is niet het eerste boek van de hertogin!

Lees ook

Hertogin Meghan heeft op dit moment een groot succes met haar pas verschenen kinderboek, maar blijkbaar school er al langere tijd een schrijfster in de voormalige actrice en royal.

Kinderboek

Het lijkt prins Harry en hertogin Meghan aardig te lukken om een leventje op te bouwen aan de andere kant van de oceaan. Naast een Netflix-deal en een eigen podcast, hebben de Sussex'jes nu ook succes in de boekwinkels.

Meghans kinderboek The Bench staat in de Verenigde Staten namelijk boven aan de bestsellerlijsten. Meghan liet zich voor het boek inspireren op de band tussen prins Harry en Archie – en het is niet de eerste keer dat de hertogin een verhaal schrijft over haar eigen ervaring.

Eerste boek

Lang voordat ze bekend werd als actrice en als royal schreef Meghan namelijk al een stukje proza. Ze was toen pas 13 of 14 jaar oud, maar het boek werd wél uitgegeven.

In A Face Without Freckles…Is A Night Without Stars ('Een gezicht zonder sproeten is als een nacht zonder sterren') schrijft Meghan in rijm hoeveel ze van haar sproetjes houdt.

“Sommige mensen denken dat sproeten vreemd zijn, maar daar ben ik het niet mee eens. Want als ik geen sproeten zou hebben, zou ik niet echt mezelf zijn”, is de passage die we kunnen lezen op bovenstaande foto's.

Over de auteur staat op het boek: “Meghan Markle zit op de Immaculate Heart High School in Los Angeles, Californië, en houdt van televisie kijken, tijd doorbrengen met haar vrienden en meedoen aan musicals. Meghan schreef dit boek als een schoolproject en hoopt te blijven schrijven gedurende haar middelbareschooltijd. Ze wil haar 'mommy' en 'daddy' bedanken, die de tijd en moeite hebben genomen om haar te helpen.” Meghan stuurde het boek in 1996 naar de Copyright Office en er bestaan dus een paar gedrukte exemplaren van. Jong geleerd is oud gedaan!

Meghans sproeten

De waardering voor haar sproeten heeft Meghan nog altijd.

“Ik erger me eraan als mijn huidskleur wordt aangepast en mijn sproeten worden weggehaald in een fotoshoot”, liet de actrice weten in 2017. “Voor iedereen met sproeten wil ik iets delen wat mijn vader vroeger zei: 'Een gezicht zonder sproeten is als een nacht zonder sterren.'” Meghan en haar vader kunnen nu misschien niet meer met elkaar door één deur, maar de hertogin heeft dus wel de titel van haar debuutboek aan hem te danken.

Beeld: Brunopress

Bron: Hello | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook