Koninklijk gezin op de kiek voordat Amalia en Alexia uitvliegen

Een extra bijzondere fotosessie voor de Oranjes.

Lees ook

De zomerfotosessie van het koninklijk gezin belooft dit jaar extra bijzonder te worden.

Fotosessie

De traditionele fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch keert deze maand terug. Over ongeveer twee weken mogen de royals hun matchende outfits weer uit de kast halen om te poseren voor de tientallen flitsende camera's.

Beeld: © RVD / Wesley de Wit (2020)

Precies zoals we gewend zijn dus, maar toch liggen de verwachtingen hoog voor deze fotosessie. Niet alleen omdat we de gebruikelijke wintersportkiekjes hebben moeten missen, maar ook omdat we twee prinsessen straks lange tijd uit het oog zullen verliezen.

Amalia en Alexia

Want hoeveel gaan we prinses Amalia en prinses Alexia komend jaar zien? Nog minder dan normaal, daar lijkt het op. De pas geslaagde kroonprinses gaat op avontuur en hoopt als het even kan ergens vér van de pers stage te lopen of rond te reizen. En prinses Alexia verkast nog voor het einde van de zomer naar Wales, om haar schooltijd af te maken op een Zweinstein-achtige kostschool.

Het Oranje-vijftal zullen we komend jaar dus naar verwachting weinig samen zien. Reken maar dat er deze maand nog gretig foto's zullen worden genomen in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. We zijn benieuwd!

Bron: Nu.nl | Beeld: © RVD / Wesley de Wit

Laatste nieuws

Zie ook