Twee jaar verschil: Shirma Rouse deelt indrukwekkende transformatiefoto

Wauw!

Lees ook

Naast haar prachtige stem staat Shirma Rouse ondertussen bekend om haar ijzersterke doorzettingsvermogen. In 2019 gooide ze haar levensstijl om, een jaar later was ze bijna 60 kilo kwijt. En de fitgirl gaat nog altijd door: 'I am a work in progress.'

Strandfoto

Same place, same outfit, maar toch een groot verschil. Op Instagram deelt Shirma een tweeluik vanaf het zonnige Curaçao. Aan de linkerkant zien we de zangeres in 2019, rechts zien we haar nu, twee jaar later. “Kreeg de foto links als herinnering van Facebook. Rechts was vorige week”, schrijft de zangeres vol trots onder de foto van haar transformatie. De zangeres geeft toe dat haar transformatie niet uit de lucht is komen vallen. “Verandering is niet makkelijk, maar het is het zo waard! Ik ben dankbaar voor mijn mentale, spirituele en fysieke groei! IK BEN EEN WERK IN UITVOERING!” Shirma vertelt dat het voelt “alsof het een eeuwigheid duurt”, maar ze blijft realistisch: “Rome is niet in een dag gebouwd!”

‘No way back’

In een tweede Instagram-post onthult Shirma hoe ze haar kilo's is verloren. “Ik volg nog altijd het Alizonne-dieet. Geen gastric bypass of andere diëten. Het is niet makkelijk, maar elke dag ga ik de strijd aan. No way back!” Dat het nieuwe eetpatroon van de zangeres pittig is, kunnen we ons wel voorstellen. “Ik eet geen suikers. Geen pasta, rijst, aardappels of fruit.” Sporten doet Shir inmiddels op eigen kracht: “Ik vind personal training fantastisch, maar na een paar jaar heb ik besloten om deze reis in mijn eentje af te leggen.” En zelf aan het roer staan levert zéker resultaat op!

Bron: Instagram, Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook