Montana Meiland over eigen kinderwens: ‘We waren er eerst allebei niet van’

Kunnen we over een tijdje nog een Meiland-telg verwachten?

Lees ook

Montana Meiland wordt binnenkort opnieuw tante, nu haar zus Maxime in verwachting is van een tweede kindje. Zelf was Montana in eerste instantie niet bezig met het krijgen van kinderen, maar heeft haar grote zus hier verandering in gebracht? In gesprek met Weekend doet de Meiland-telg een boekje open over haar eigen kinderwens.

Prachtig zwanger

In een interview met Weekend kletst Montana vol enthousiasme over de zwangere Maxime. “Maxime is lekker bol en prachtig zwanger”, vertelt ze trots. Ook is de zus enorm blij met kleine Claire, aangezien de band met haar nichtje steeds sterker wordt.

“Ze wordt bijna vier en hoe ouder, hoe meer je er een band mee hebt”, vervolgt tante Montana. “Wanneer iets van mama niet mag, komt ze het bij mij vragen. Zo gaat dat met kinderen. Dus ja, dat begint nu wel te komen.”

Zorgen om Maxime

Toch maakt Montana zich ook zorgen om haar kleine zusje en lag ze vorige week ook nachten wakker toen Maxime gevloerd werd met corona. “Je vraagt toch wel even wat vaker hoe het ermee gaat. Maar zij had natuurlijk meteen met de dokter gebeld en het ging ook wel redelijk met haar”, aldus Montana. Zelf hoopt ze ook dat de baby een extra controle krijgt als haar zusje eenmaal bevallen is. “Ik ben wel heel benieuwd hoe dat straks zit als ze gaat bevallen. Dan zullen ze dat kindje nog wel extra nakijken, denk ik.”

Kinderwens

Montana is al zes jaar samen met haar grote liefde Dirk, maar de twee hebben nog geen sterkte behoefte gehad om aan kinderen te beginnen. Al lijkt hier nu wel verandering in te komen. “We waren er eerst allebei niet van, maar ook bij hem verandert het”, legt Montana uit. Spannend!

Bron: Grazia, Shownieuws, Weekend | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook