Kate en William over de moeilijke tijd na het overlijden van prins Philip

"We zijn enorm ontroerd door de attente berichten die we hebben ontvangen."

Prins William en hertogin Kate bedanken iedereen die hun condoleances hebben overgebracht na het overlijden van prins Philip.

Persoonlijk antwoord

Na het overlijden van hun (schoon)grootvader hielpen Kate en William de Queen een handje met het beantwoorden van alle condoleances. Op Instagram en Twitter delen royaltyliefhebbers dat ze een foto en bericht terug hebben ontvangen van de Koninklijke Hoogheden.

“Hunne Koninklijke Hoogheden zijn enorm ontroerd door de vele attente berichten die zij de afgelopen weken hebben ontvangen. Zij zullen hun zeer geliefde grootvader en overgrootvader erg missen, maar uw bericht heeft veel troost gebracht tijdens deze moeilijke tijd”, schrijven ze bij een portretfoto van prins Philip. De postdienst van het paleis heeft het er druk mee: alle condoleanceberichten worden beantwoord inclusief officiële monogrammen, stempels en speciale postzegels. Naast antwoorden van Kate en William gaan er ook brieven van Charles en Camilla en van Queen Elizabeth zelf rond.

Bijzondere herinneringen

Op social media tonen de hertog en hertogin van Cambridge zich vooral dankbaar voor de dierbare herinneringen die ze aan prins Philip hebben.

“Ik blijf eeuwig dankbaar voor het feit dat mijn vrouw zoveel jaar de tijd heeft gekregen om mijn grootvader te leren kennen en voor de vriendelijkheid die hij haar heeft laten zien”, schrijft prins William. “Ik zal de bijzondere herinneringen die mijn kinderen van hun overgrootvader hebben nooit voor lief nemen.”

“Mijn grootvader was een buitengewone man die onderdeel uitmaakte van een buitengewone generatie. Catherine en ik zullen doen wat hij gewild zal hebben en de Queen blijven steunen in de komende jaren. Ik ga mijn opa missen, maar ik weet dat hij zou willen dat we doorgaan met ons werk.”

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws