Prachtige babybump: de due date van prinses Beatrice komt dichtbij

Nieuwe foto's laten zien dat baby York niet meer lang op zich laat wachten!

Lees ook

Dat duurt niet lang meer, Beatrice! Eerder hintte de prinses er al op dat ze in het najaar was uitgerekend, en ook nieuwe foto's met haar babybuik maken duidelijk dat het geen maanden meer gaat duren.

Voor de kinderen

Deze week was Beatrice op bezoek bij het Forget Me Not Children's Hospice – waarschijnlijk een van haar laatste openbare verschijningen voordat baby York/Mapelli Mozzi zich aandient. Op foto's die het hospice op Twitter deelt is de babybump van de prinses goed te zien (klik om te vergroten).

Babynamen

Buckingham Palace maakte in het voorjaar bekend dat prinses Beatrice en Edo Mapelli Mozzi hun eerste kindje samen verwachten. Achterkleinkind nummer twaalf voor de Queen, nadat eerder dit jaar Eugenie's zoontje August, Zara's zoontje Lucas en Meghans dochtertje Lilibet werden geboren. Over de babynamen wordt natuurlijk al druk gespeculeerd. Aangezien Edoardo een Italiaanse achtergrond heeft, staan klassieke namen als Arabella, Cecilia, Julius en Francesco hoog in het lijstje. Helemaal bovenaan staan Florence voor een meisje, Theodore voor een jongetje. En als tweede (derde, vierde?) naam zal er vást een vernoeming naar Queen Elizabeth of prins Philip tussen zitten.

Edoardo en prinses Beatrice bij Wimbledon, juli 2021. Beeld: BrunoPress.

Hoewel zus Eugenie de geboorte van haar zoontje via Instagram aankondigde, vermoeden we dat Beatrice het via de traditionele weg doet – een bericht via de officiële kanalen van het koninklijk huis. We houden het in de gaten en je leest het (snel!) op beaumonde.nl.

Lees ook:

Waarom het kind van prinses Beatrice wél een titel kan krijgen

In beeld: prinses Beatrice van baby tot mom-to-be

Sarah Ferguson deelt brief aan prinses Eugenie en prinses Beatrice: 'Jullie hebben beide zoveel wreedheid moeten verduren'

Bron: Nine, People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook