Mooi! Koningin Rania deelt nieuwe foto met lookalike dochters

Wat lijken de prinsessen op elkaar én hun moeder!

Eind september is het dubbel feest bij de royals van Jordanië: twee jarige prinsessen in twee dagen. Koningin Rania deelt voor de gelegenheid een lieve foto en video van haar volwassen dochters.

Salma en Iman

Prinses Salma werd op 26 september 21 jaar, de dag erna vierde prinses Iman haar 25ste verjaardag. Vier jaar verschil dus, al worden de dochters van koningin Rania en koning Abdullah ook weleens voor tweelingzussen aangezien – helemaal met zulke matchende outfits.

Maar voor royals die met de tijd meegaan volstaat een foto alleen niet altijd meer, dus geeft Rania ook een eerbetoon aan haar knappe dochters met een videocompilatie (“Wat zijn ze toch snel groot geworden!”).

Nieuwe foto’s

Ook het hof deelde nieuwe kiekjes van de twee jarigen, samen met hun vader. Hier zien we Salma, de prinses die haar royal duties een heel eigen invulling geeft. De jongste dochter van Rania en Abdullah studeerde drie jaar geleden af aan de Britse Koninklijke Militaire Academie en werd vorig jaar de eerste vrouwelijke straaljagerpiloot van de Jordaanse luchtmacht (op haar twintigste dus al!).

Prinses Iman studeerde af aan de Parsons School of Design in New York en volgt nu in haar moeders voetsporen wat haar inzet voor liefdadigheidswerk en onberispelijke kledingstijl betreft. En dan lijken de twee ook nog 'ns sprekend op elkaar.

De broer van Salma en Iman, kroonprins Hussein, doet ook mee met de familietraditie en deelt een foto met zijn twee zussen (makkelijk hoor, die twee verjaardagen op een rij, dan hoeft de royal fotograaf maar één keer langs te komen voor een nieuwe serie portretten).

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws