Mike Tindall over prins Harry: ‘De royals zouden wel een paar klappen uit willen delen’

De schoonzoon van prinses Anne grapt over zijn koninklijke connecties.

Lees ook

Mike Tindall, rugbyster en echtgenoot van Zara, de dochter van prinses Anne, heeft zich grappend uitgelaten over het conflict tussen prins Harry en de rest van de royal family.

Een paar klappen

Tijdens een sportevenement van de BBC eerder deze week onthulde Mike een grap die hij ooit met prins Harry, de neef van zijn vrouw, heeft uitgehaald. Járen terug dachten Mike en een teamgenoot dat het grappig zou zijn om een paar klappen uit te delen aan prins Harry toen ze samen in een kroeg waren, gewoon om te kijken hoe snel het beveiligingsteam van de prins zou reageren. Het antwoord? Binnen luttele seconden werd Mike aan de grond genageld door Harry's persoonlijke beveiligers.

Nu grapt Mike dat de royal family zich óók zou afvragen wat er zou gebeuren als ze Harry een paar klappen gaven, gezien al het spilling the tea de afgelopen maanden. “Op Balmoral hebben ze nu hetzelfde gesprek. Behalve dat de Queen Harry's beveiliging heeft weggehaald.”

The Crown

Nog voordat hij bekendmaakte dat hij prins Harry ooit een flinke mep heeft gegeven, grapte Mike al dat dit zijn moment of fame in The Crown zou moeten zijn. Op de vraag hoe hij neergezet zou worden in het Netflix-drama, antwoordde hij vorig jaar in een podcast: “Dat kan alleen maar het hoofdincident zijn – de volle klap aan Harry.”

Appgroepje

Zara en Mike Tindall, die zelf ook niet als senior royals werken, zouden nog altijd een hechte band hebben met de Sussex'jes. Eerder onthulde Mike dat er een WhatsApp-groep bestaat met alle kleinkinderen van Queen Elizabeth waarin de neven en nichten op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt. Laat ons raden, veel ongemakkelijke stiltes en blij babynieuws dit jaar?

Bron: Royal Central | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook