Zien: neefje The Queen showt afgetraind lichaam

Wat een knapperd!

Lees ook

Moody, broody, sexy, sporty! Arthur Chatto – het neefje van de Queen – lijkt meer testosteron te hebben dan alle Windsors bij elkaar. En dat lijkt hij maar al te graag willen showen op Instagram.

Familie

Arthur is de zoon van lady Sarah Armstrong Jones, dochter van prinses Margaret, de zus van de Queen. Sarah trouwde met kunstenaar Daniel Chatto en kreeg twee zonen met hem, Sam (24) en Arthur, die 30ste in lijn van de troonopvolging is.

Net als prins William en prins Harry volbracht Arthur zijn middelbareschooltijd aan Eton College. Daarna studeerde hij geografie aan de universiteit van Edinburgh en vorige maand maakte hij bekend dat hij de Koninklijke Marine aan de slag gaat. Maar het is niet zijn carrièrepad dat de aandacht trekt – dat zijn toch echt zijn spierbundels.

Arthur is namelijk veruit de meest sportieve Windsor-telg te noemen. Hij rent, roeit en traint erop los en helpt als personal trainer ook anderen een handje om spierballen te kweken. Met zijn roeiteam heeft hij zelfs een wereldrecord gevestigd: samen waren ze het jongste team ooit dat de uitdagende GB Row Challenge volbracht.

Fitboy

Echter verliep de voorbereiding voor deze wedstrijd niet geheel zonder slag of stoot. In een Q&A video op Instagram voor BoundFitness, heeft hij vertelt dat de voorbereiding 'mentaal en fysiek zeer veeleisend was'. Verder zei hij dat hij hierdoor wel heeft besloten om personal trainer te worden, omdat hij andere mensen de heilzame effecten van lichaamsbeweging wil bij brengen.

Tegenwoordig werkt hij dus ook als personal trainer en plaatst hij (gelukkig maar) heel wat handige instructievideo's op Instagram. Dat Arthur geliefd is op het platform bleek wel uit zijn aantal volgers. Bij het behalen van maar liefst 220 duizend fans, besloot het neefje van de Queen echter om zijn kanaal te verwijderen. Helaas, maar we vonden toch nog wat foto's!

Of de 'Windsor Hunk' al bezet is of niet, daar bestaat nog wat onduidelijkheid over. Hoewel sommige bronnen beweren dat de afgetrainde royal vrijgezel is, zou Arthur volgens insiders een vriendin aan de haak hebben geslagen op de universiteit. Deze prins op het witte paard moeten we dus ook aan ons voorbij laten gaan.

Arthur zit absoluut niet stil en vanuit zijn huiskamer kun je lekker met hem meetrainen (alleen kijken mag ook)! Hopelijk blijft hij als hij straks bij de marine zit af en toe nog een foto met ons delen.

Bron: Mirror | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook