Spanje: prinses Leonor keert weer terug uit Wales

Het voelt alsof prinses Leonor en prinses Alexia nét naar hun nieuwe school vertrokken zijn, maar de Spaanse kroonprinses is alweer terug in haar moederland.

De herfstvakantie staat voor de deur! De scholieren van UWC Atlantic, de kostschool van prinses Leonor van Spanje en prinses Alexia, kunnen bijna genieten van een weekje vrij. Maar Leonor is nu al terug in haar thuisland.

Hereniging

Even herenigd met haar ouders en zusje Sofia: gisteren maakte prinses Leonor alweer haar opwachting in Spanje. Het voelt alsof we nét de afscheidsfoto's van de Spaanse royals ↓ hebben gezien, time flies!

Beeld: BrunoPress

Prinses van Asturië

Het was geen heimwee dat prinses Leonor nog voor de herfstvakantie terug naar huis dreef, maar een koninklijke verplichting. De 15-jarige kroonprinses is namelijk al erevoorzitter van de stichting achter de prestigieuze Prinses van Asturiëprijs, die naar haar titel is vernoemd. De prijsuitreiking vond donderdagavond plaats, een dag voordat Leonors vakantie begon, dus daarom moest er maar een dagje gespijbeld worden. De plicht roept, ook als je in het buitenland studeert!

Beeld: ProShots

Het was in ieder geval leuk om de Spaanse royals weer eens met z'n viertjes te zien. Leonor en Sofia nauwelijks uit elkaar te houden (FYI, Leonor is in het fuchsia) zoals vaker de laatste jaren en Letizia al helemaal in kerststemming met haar groene japon. Zou prinses Alexia ook van de herfstvakantie gebruik maken om terug te keren naar Den Haag en weer even onder moeders vleugels te zijn?

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws