‘Gewaagd’ en ‘gatenkaas’: koningin Máxima maakt tongen los met nieuwe Claes Iversen

Na lange tijd weer een nieuwe japon van koningin Máxima, Twitter gaat los!

Lees ook

Koningin Máxima in een nieuwe creatie van Claes Iversen, het leidt altijd tot gemengde reacties. Maakt Máx hier een fashion statement of brengt ze een ode aan de Goudse kaas?

Nieuwe japon

Voor het staatsbezoek aan Noorwegen zat de koffer van koningin Máxima vol met eerder gedragen outfits (zoals deze prachtjurk die ze tijdens het staatsbanket droeg, maar woensdagavond tijdens de contraprestatie kwam er toch een nieuwe aanwinst aan te pas. De koningin verscheen – love it or hate it – in een glamourous blauw-gouden look van Claes Iversen.

Beeld: BrunoPress

Gewaagd!

Door de grote gaten noemen veel royal fashion fans het een gedurfde japon voor de koningin, al heeft Máxima natuurlijk wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Onder de grotere gaten in het midden van de jurk is een stof in de huidskleur van Hare Majesteit aangebracht. (Meteen ook wat extra warmte. Want het is wel november! En Noorwegen!) De gatenkaasvergelijkingen bleven uiteraard niet lang uit op social media.

Koningin Sonja, koning Harald, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Beeld: BrunoPress

Let is shine!

Ook worden er op social media oordelen geveld van 'echte couture' tot 'een tikje ordinair voor een koningin.' Bij Beau Monde zijn we er nog niet helemaal over uit wat we van de nieuwe jurk vinden, maar de gouden muiltjes (van Gianvito Rossi) waarmee Máxima de rode loper betrad staan meteen op onze wishlist.

Beeld: BrunoPress

Ze is in ieder geval niet te missen, onze koningin! En hoe leuk is het dat je elke keer weer iets nieuws kunt verwachten in de kledingkast of koffer van Máxima?

Bron: Twitter, Modekoningin Máxima | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook