Fab & forty: Volgens insiders is Kate Middleton helemaal opgebloeid

De Duchess is in de aanloop naar haar veertigste verjaardag helemaal opgebloeid, aldus royal insiders.

Lees ook

Met alle veranderingen in het royal huishouden en de verschuivingen in royal duties , zou niemand het Kate kwalijk nemen als zij het afgelopen jaar in een dipje had gezeten. Maar niets blijkt minder waar. Bronnen dichtbij de Duchess vertellen namelijk dat zij in de aanloop naar haar 40e verjaardag beter in haar vel zit dan ooit.

Royal duties

Gemeenschapswerk hier, gala daar, voorbeeldfunctie all day every day: de Britse royals hebben het er maar druk mee. En helemaal nu de royal kring rond de Queen steeds kleiner wordt – door schandalen à la Prince Andrew of door persoonlijke beslissingen zoals de Sussexjes – verandert de rol van Kate ontzettend snel.

Ga maar na: drie jonge kinderen, een leven in de spotlights, één en al officiële gelegenheden…La Middleton is een druk persoon en met een hoop controverse en veranderingen daar bovenop? Wij zouden echt niet elke dag met een glimlach acte de présence geven op een stel prachtige Jimmy Choo’s. Maar Kate straalt en volgens insiders is zij helemaal opgebloeid.

Beter dan ooit

Een bron dicht bij de Duchess heeft met het Amerikaanse blad People gesproken over de royal. Naar verluidt is zij druk bezig met haar toekomst als toekomstig koningin-gemalin, en heeft ze verschillende extra taken opgepakt sinds HM Elizabeth een stapje terug heeft moeten doen. De insider deelt dat Kate zichzelf ‘helemaal gevonden heeft’. “Ze maakt steeds meer indruk en is steeds professioneler naarmate de tijd vordert”, laat de bron weten aan het blad. “Ze is een professionele vrouw vol focus.” Atta girl!

Kate tijdens de première van No Time to Die. Beeld: BrunoPress

Kate en de kids

Bovendien laat de insider weten dat Kate hartstikke hands-on is in de opvoeding van haar kroost. Hoewel George, Charlotte en Louis natuurlijk ook een professionele nanny hebben, laat de bron weten dat Kate als moeder ook straalt. “Zij runt de dingen thuis en met de kinderen. Ze is ontzettend betrokken bij elk onderdeel van hun dag.”

Kortom: Kate is in de aanloop naar haar 40e verjaardag helemaal opgebloeid. De ooit zo schuchtere ‘Waity Katie‘ is uitgegroeid tot één van de meest geliefde royals in Engeland (en omstreken!). Wij kunnen niet wáchten om te zien wat de forties de stralende Duchess brengen.

Bron: Vanity Fair | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook