Goede vriend Harry en Meghan vertelt: zo gaat het nu met de Sussexjes

Sinds de komst van baby Lili is er veel veranderd voor Harry en Meghan.

Harry en Meghan hebben de afgelopen jaren veel vaarwel moeten zeggen. Hun royal family, hun optrekje in Windsor, hun aanspreektitels…maar niét hun visagist. Daniel Martin, make-up artist en goede vriend van de Sussexjes, zorgt ook aan de andere kant van de plas voor de flawless verschijningen van de hertogin. En geeft ons meteen een update over het huidige gezinsleven van Harry en Meg.

Daniel Martin

Daniel is al sinds jaar en dag een goede vriend van de hertog en hertogin van Sussex én hij is in veel gevallen verantwoordelijk voor de stralende huid van Meghan. De voormalige actrice is talloze keren in de make-up gezet door de visagist, onder andere voor dé royal wedding. Ook nu de Sussexjes naar Californië zijn verhuisd, staat Daniel paraat voor de looks van de hertogin. Voor haar recente bezoek aan New York en optreden in The Ellen Show, bijvoorbeeld. En tijdens al dat opmaken wordt er natuurlijk ook gebabbeld over het nieuwe leven van Harry en Meg.

Met zijn viertjes

Sinds juni dit jaar zijn de twee namelijk ouders van babydochter Lili, van wie we altijd nog maar weinig weten. En daarmee is het gezin compleet, weet Daniel te vertellen aan PEOPLE. “Ze vinden het geweldig om een gezin van vier te zijn. Ze hebben nu echt een ritme te pakken als viertal.” Tijdens hun reis naar New York in september “konden ze niet wachten om weer thuis, naar de kinderen te gaan. Ze proberen nu een werk-privé-balans te vinden.”

Harry, Meghan en Archie
Harry en Meghan met zoontje Archie in 2019. Beeld: BrunoPress

Eerder vertelde Meghan zelf ook dat zoontje Archie blij is met de nieuwste toevoeging aan de familie. “Hij vindt het heel leuk om een grote broer te zijn!”

Schuddebuiken van het lachen

Voor Daniel Martin en Serge Normant, de trouwe haarstyliste van Meghan, lijkt er maar weinig veranderd sinds hun goede vrienden zijn opgestapt als royals. “Het was zó leuk om allemaal weer samen te zijn”, vertelt Daniel over de voorbereiding op het Salute to Freedom-gala, het eerste glam-uitstapje van Harry en Meghan sinds hun vertrek uit Engeland. “Het was chill en ontspannen, alsof de bende weer samen was. Harry maakt veel grappen, en Meghan is ook heel grappig. Het was fijn om weer als vanouds te schuddebuiken van het lachen.”

Bron: People | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws