Zo ziet de veertienjarige dochter van Michiel Huisman eruit

Michiel deelt zelden een kiekje van zijn dochter.

Lees ook

Michiel Huisman en Tara Elders werden alweer veertien jaar geleden trotse ouders van Hazel Judith Huisman. Michiel zien we regelmatig op de buis en Tara pronkt regelmatig op de Instagram van de acteur, maar van dochter Hazel zien we maar weinig. 

Carrière

Dochter Hazel staat af en toe op de kiek op papa’s Instagram-account. In 2007 beviel actrice Tara Elders – bekend van de film Phileine zegt sorry – van Hazel. Twee jaar later vertrok het gezin naar New Orleans in Amerika, zodat vader Michiel kon werken aan zijn carrière. En ja, dat deed-ie! Zo sleept de knappe acteur rol na rol binnen voor de grootste films en series. Denk aan de hitserie Game of Thrones en de film The Age of Adaline. En sinds vorige maand is hij ook in de kerstfilm A Boy Called Christmas te zien.

Dochter

Met zo’n bekende vader, zal je verwachten dat ook dochter en vrouw veel in de spotlights te zien zijn. Dit blijkt echter niet zo te zijn. Heel af en toe deelt Michiel een foto van zijn prachtige dochter op Instagram. Al zien we dan alleen haar achterkant, inclusief een bos blonde lokken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michiel Huisman (@michielhuisman)

Huis & huisdier

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michiel Huisman (@michielhuisman)

Waar Michiel wel wat vaker kiekjes van deelt, is hun huisdier Tina het schaap – die vindt het blijkbaar niet zo erg om herkend te worden op straat. Ruimte voor het blatende huisdier is er genoeg. De familie Huisman woont op een prachtige boerderij uit 1876 aan het IJsselmeer. Daarnaast hebben Michiel en Tara ook nog een huurappartement in New York.

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook