Met dit eetpatroon blijft Megan Fox in vorm

Haar loeistrakke lijf heeft Megan echter niet van de een op andere dag zo gekregen.

Lees ook

De 35-jarige actrice Megan Fox wordt gezien als een van de knapste koppies uit Hollywood. Niet zo gek ook, want ze is prách-tig. Haar loeistrakke lijf heeft Megan echter niet van de een op andere dag zo gekregen. De beauty werkt er keihard voor en houdt er een bijzonder strak eetregime op na.

Acteerkunsten

Na haar rol in Transformers heeft Megan nog in behoorlijk wat grote films gespeeld. Zo vertolkte ze een rol in Till Death, Above the Shadows en The Dictator. Daarnaast timmert de actrice ook lekker aan de weg als model. Niet alleen voor grote merken, maar ook op Instagram. Samen met lover Machine Gun Kelly poseert Megan regelmatig op Insta – en dat zijn veelal steamy kiekjes van het verliefde koppel.

Megan vindt het belangrijk om haar huidige shape te behouden en werkt hier keihard voor. En met keihard bedoelen we dan ook echt keihard. Ze houdt zich namelijk al een lange tijd aan hetzelfde, strenge eetregime.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Voedingspatroon

Het lichaam van Megan is toned en slank, iets wat ze dankt aan haar trainingen en voedingspatroon. Zo vertelde ze eerder aan E! dat ze al heel lang geen white foods meer naar binnen werkt. Witte wat? Megan vermijdt zogenaamde ‘witte koolhydraten’ als brood, chips, pasta en crackers. Daar komt nog bij dat de actrice naar eigen zeggen niet zo van snacken houdt (!?). Een cheatday? Die skipt Megan dan ook met gemak.

Obviously zijn er ook dingen die ze wél eet. Zo is ze gek op Japans eten, zalm en amandelen. Daarnaast probeert ze bij iedere maaltijd op een dag, en dat zijn vijf kleine maaltijden, eiwitten te eten. Oja, haar favo snack? Een kop koffie. Wij slaan dit eetregime toch even over…

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook