Blue Monday: koningin Máxima deelt haar gouden tip bij een dip

De somberste dag van het jaar? Die komt Hare Majesteit wel door.

De somberste dag van het jaar? Die komt Hare Majesteit breed glimlachend door. Op Instagram deelt koningin Máxima een vrolijke selfie en haar gouden tip om op te vrolijken tijdens deze grijze maandag in januari.

Blue Monday

Ook Blue Monday, de meest deprimerende maandag van het jaar, verandert niets aan Máxima’s beroemde glimlach. Op het Instagram-account van het Koninklijk Huis deelt de koningin een happy selfie met hondje Mambo. Het uitlaten van haar trouwe viervoeter en de frisse buitenlucht inademen zijn haar geheimen om deze januaridag door te komen.

En ja, het blijft een uitdaging, jezelf én je rondrennende hond Instagram-waardig in beeld krijgen. Máxima doet ’t goed met dit nonchalante kiekje:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Lange wandeling

H.M. raadt ons aan om vandaag de wandelschoenen aan te trekken en de winterdip weg te wandelen. “Bewegen is goed voor je fysieke maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan. Vandaag, op Blue Monday, maak ik een flinke wandeling. Jij ook?”

Met of zonder labradoodle

Een schattige labradoodle als Mambo – volgens prinses Amalia het ‘lege-nest-hondje’ van haar moeder – hebben we niet allemaal, en een paleistuin op loopafstand al helemaal niet. Toch doet een ommetje door de buurt ons vast ook goed. Als de queen herself er niet moeilijk over doet om over de modderpaden te banen, kunnen wij ’t ook. Happy Monday!

Beeld: BrunoPress, Instagram Koninklijk Huis

Laatste nieuws