Prinses Charlene deelt eerbetoon aan zichzelf (met lieve jeugdfoto’s!)

Happy Birthday, Doorluchtige Hoogheid!

Lees ook

Op haar 44e verjaardag doorbreekt prinses Charlene van Monaco weer even haar stilte op social media. En hoe! Haar stichting trakteert op een video van drie minuten vól lieve privéfoto’s.

Eerbetoon aan prinses Charlene

Vandaag viert prinses Charlene haar verjaardag. Voor het eerst in 2022 laat ze van zich horen op Instagram door een video te delen die haar stichting, de Princess Charlene Foundation South Africa, voor haar gemaakt heeft. In het eerbetoon van ruim drie minuten krijgen we talloze foto’s van prinses Charlene te zien, waaronder veel privékiekjes. Zoals unieke foto’s uit haar jonge jaren, als baby en als tiener. Zet ‘m zo vaak op pauze als je wilt!

Ware inspiratie

“Van harte gefeliciteerd, prinses Charlene. We zetten je in het zonnetje omdat je altijd zoveel van jezelf geeft om het leven van andere mensen overal ter wereld te veranderen. Je passie en toewijding om levens te veranderen en te redden is een ware inspiratie. We hopen dat de video van jouw reis tot nu toe je eraan herinnert hoe geliefd en gewaardeerd je bent”, schrijft de stichting bij het lieve filmpje. Prinses Charlene deelt hem opnieuw op haar eigen Instagram-account, voorzien van een hartje. Geen woorden, maar wel een teken van leven.

Geen feest in Monaco

Hoewel prinses Charlene vandaag 44 kaarsjes uitblaast, is er geen sprake van een groot feest in Monaco. De prinses is nog altijd herstellende in een kliniek elders in Europa, en volgens de laatste paleisupdate kan het nog even duren voordat ze haar ‘emotionele en fysieke vermoeidheid’ te boven is gekomen.

Morgen en overmorgen vieren de royals van Monaco de dag van beschermheilige Sainte Dévote, maar het is niet waarschijnlijk dat Charlene daarvoor terugkeert naar het paleis. Dat de herstellende prinses iets van zich laat horen op haar verjaardag, is al een grote verrassing. Of ze vandaag een verjaardagsbezoekje krijgt van prins Albert en haar kinderen, tweeling Jacques en Gabriella, heeft het hof niet bekendgemaakt. Ondanks de omstandigheden: van harte gefeliciteerd, Uwe Doorluchtige Hoogheid!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook