Dyantha Brooks over haar liefde voor luxe: ‘Work hard, play hard’

'Die luiertas? Die is van Prada.'

Lees ook

Je kunt haar kennen van Expeditie Robinson en natuurlijk Shownieuws: Dyantha Brooks. De hoogzwangere presentatrice is zwanger van haar tweede kindje, maar is niet van plan om lang van de buis te blijven. Ze werkt hard, maar ze weet ook zeker hoe ze haar geld moet laten rollen. In de nieuwste Beau Monde vertelt Dyantha alles over haar drive en haar liefde voor luxe

Op eigen houtje

Van unboxingvideo’s voor de Media Markt tot spotjes voor de inkooptelevisie en van presentatieklussen voor Xite tot het gezicht zijn van TLC, Dyantha Brooks heeft het allemaal gedaan. Inmiddels staat de beeldschone brunette achter de desk van Shownieuws en was ze te zien in het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson.

Dyantha heeft geen bekende, rijke ouders die haar op deze plek hebben gekregen. Nee, dat heeft ze op eigen houtje gedaan. “Dat vind ik ook wel stoer van mezelf”, vertelt ze in gesprek met Beau Monde. “En het leuke is dat ik nu terugkijk op die tijdlijn en zie hoe ik ben gegroeid. Op mijn twintigste maakte ik radio. Ik reed echt het hele land door voor een klote bedragje. Ik kon er net mijn tank benzine van betalen. En nu sta ik een covershoot voor Beau Monde te doen. Dat is toch wel erg leuk gegaan zo.”

Work hard, play hard

Van amper de benzinetank kunnen vullen tot een auto met heerlijke stoelverwarming: het gaat Dyantha voor de wind. Hoewel haar man Mick de Vlieger een succesvol zakenman is en zij dus eigenlijk niet zo hard zou hoeven werken, vindt de presentatrice het fijn om haar eigen centen te verdienen. “Het is heel belangrijk voor mij om mijn eigen geld te verdienen. Ja, we hebben het financieel comfortabel, omdat Mick het zakelijk gewoon heel goed gedaan heeft. Maar dat betekent niet dat we daarom minder gaan werken. Work hard, play hard. Zo staan we er allebei in.”

Doe maar luxe

“Omdat ik wel van luxe hou en op vakantie niet na wil denken over wat iets kost, werk ik vaak zeven dagen per week”, vertelt Dyantha. Die liefde voor luxe zit ‘m in van alles, vertelt de presentatrice. “Het mooie huis, de fijne vakanties, maar ook de kleine dingen; ik bestel mijn lunch en neem geen broodtrommel mee van huis. De stoelverwarming in mijn auto, daar kan ik echt van genieten.”

Als het om goede basics gaat, dan wil Dyantha daar best wat geld voor neerleggen. “Hoge laarzen, mooie jassen en leren tassen. De rest kan gewoon van de Zara zijn of whatever, maar die basis moet kloppen”, vertelt ze. Al wordt ze regelmatig verrast door haar echtgenoot. “Laatst nog een grote Loulou tas van Yves Saint Laurent.” Of dat haar luiertas is voor baby nummer twee? “Nee, die is van Prada. Discreet Prada, moet ik erbij zetten. Met een klein logootje”, aldus Dyantha.

In de nieuwste Beau Monde vertelt Dyantha uitgebreid over haar carrière, haar ‘burgerlijke’ imago, het ouderschap en haar zwangerschap. Vanaf morgen in de winkels!

 

Interview: Agnes Hofman | Foto’s: Dario & Misja | Styling: Maureen Powel | Visagie & haar: Milena Prieto

Laatste nieuws

Zie ook