Tiara time! Deense koningshuis deelt nieuwe foto’s kroonprinses Mary voor verjaardag

Op en top glamour.

Lees ook

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover voor de Deense kroonprinses Mary: haar vijftigste verjaardag. Een hele mijlpaal natuurlijk en een prima excuus om de tiara weer uit de kast te halen. Det Danske Kongehus neemt nu vast een voorproefje op de feestelijkheden en deelt een paar glamourous kiekjes van de royal.

50e verjaardag

Wanneer je vijftig kaarsjes mag uitblazen, dan vier je dat zelf waarschijnlijk met een lekkere taart, een fles bubbels, en hooguit een flinke Sarah- of Abraham-pop in de voortuin. Uiteraard is dat niet helemaal royalty-proof, en de Denen pakken het nu dan ook anders aan.

Nieuwe foto’s

Komende zaterdag tikt kroonprinses Mary namelijk de vijftig aan, en daarom staat deze week bol van de feestelijkheden. Met vandaag, hoe kon het ook anders: een gorgeous set foto’s. De prachtige galaportretten verschenen vanmiddag via het Instagram-account van de Deense royals. Zij aan zij met manlief, kroonprins Frederik, straalt de kroonprinses in een prachtige lichtblauwe jurk met geborduurde details. En natuurlijk: een tiara.

Drukke week

Verder zit de week van de kroonprinses bomvol. Zo valt er in het bijschrift te lezen dat de royal verschillende galerijen zal openen in zowel het Koldinghus als kasteel Frederiksborg. Ook wordt er aan de Australische roots van de prinses gedacht. Zo opent er in de Kopenhaagse dierentuin namelijk “Mary’s Australian Garden”. En dan als kers op de taart een speciale tv-show dit weekend. Wij houden het in elk geval bij genieten van de glamour en een lekker glaasje bubbels, voor de gelegenheid.

Bron: Instagram @detdanskekongehus | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook