Net als je zus: prinsessen Beatrix en Margriet in matching outfits

De zussen gaven hun eigen draai aan zwart, wit en grijs.

Lees ook

Het gebeurt niet vaak meer dat we de prinsessen Beatrix en Margriet samen ergens spotten. Toch was het moment gisteren daar, en kozen de zussen ook nog eens voor hetzelfde kleurenpalet. Zullen ze elkaar van tevoren gebeld hebben? 

Introdans

De zussen waren aanwezig bij de jubileumvoorstelling van het 50-jarige Introdans tijdens Holland Dance Festival in Den Haag. De voorstelling werd voorgedragen aan het Prinses Beatrix Spierfonds, dat 65 jaar bestaat. Met de voorstelling werd geld ingezameld voor onderzoek naar spierziekten.

Wat bijzonder is, is dat prinses Margriet beschermvrouwe is van Introdans en prinses Beatrix van het Prinses Beatrix Spierfonds. Een gelukkige samenloop van omstandigheden, want nu konden de zussen samen op pad. En daar hebben ze beiden alles voor uit de kast getrokken!

Drukke print

Prinses Beatrix koos voor de gelegenheid een blouse met drukke print, in de kleuren grijs en zwart. Door het glanzende laagje lijkt het eerder metallic, maar door de klassieke zwarte halslijn, pofmouwen – een favoriet die we al vaker bij Beatrix hebben gespot – en de driekwart mouwen blijft het geheel toch erg netjes.

Beatrix-in-grijs-en-zwart
Bron: Brunopress

Beatrix maakt haar outfit af met een rechte zwarte pantalon, maar we weten niet of dat helemaal de juiste keuze is geweest. Haar silhouet komt niet echt goed uit de verf, wat ons betreft, en de combi maakt haar ook nog kleiner.

Kek zebraprintje

Waar prinses Beatrix vooral voor een klassieke – en misschien ietwat onflatteuze – blouse koos, ging prinses Margriet op de hippere tour. Zij werd namelijk gespot in een overslagjurk met kek zebraprintje. Met haar grijze en zwarte kleuren is ze helemaal afgestemd op haar zus.

Margriet-in-grijs-en-zwart
Bron: Brunopress

Ze combineert de jurk met een zwarte ketting, zwarte tas en zwarte pumps wat het geheel weer wat rustiger maakte. Wat staat de jurk haar beeldig!

Het was leuk om de zussen weer samen te zien, maar op fashiongebied staat Margriet nu 1-0 voor. Margriet droeg de kleur namelijk nét wat speelser, en de omslagjurk geeft haar een mooi silhouet. Iets waar Beatrix zeker wat van kan leren… Ach, smaken verschillen!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook