Zien: de officiële trailer van de nieuwe Downton Abbey-film

Ein-de-lijk!

Hoewel de releasedatum van de nieuwe Downton Abbey-film weer is doorgeschoven, verrassen de makers ons nu al wel vast met een gloednieuwe trailer. En die zit uiteraard vol met weelde, kostuums en een heleboel drama.

Releasedatum

Zes seizoenen lang konden we het wel en wee van de Britse aristocratische familie Crawley en hun praatgrage personeel volgen, daarna leek het erop dat we voorgoed afscheid moesten nemen van het landhuis en haar bewoners. Met nadruk op leek, want gelukkig volgde er nog een film. En dus nóg een. Downton Abbey: A New Era stond voor maart 2022 op de planning, maar is nu helaas verplaatst naar 28 april.

We moeten dus nog even geduld hebben voordat we de Downton-familie weer op het witte doek kunnen bewonderen, maar met de trailer krijgen we toch alvast een kleine sneak peek van de nieuwe film te zien. En, die belooft veel goeds kunnen we je vertellen!

Trailer

Het lijkt er in de trailer bijvoorbeeld op dat Tom dan toch eindelijk zijn bruiloft krijgt. Verder zien we op foto’s van de film een hoop bekende gezichten terug, maar de Downton-familie breidt zich flink uit in de nieuwe sequel. Eerder werd bekend dat acteurs Dominic West, Hugh Dancy, Nathalie Baye en Laura Haddock zich bij de cast hebben gevoegd.

Kun je niet wachten op de nieuwe film? Dan kun je altijd nog de eerste zes seizoenen van Downton Abbey op Netflix bingewatchen. Met storm Dudley en storm Eunice in het vooruitzicht is het daar het perfecte weer voor!

Bron: Nouveau | Beeld: Brunopress, YouTube

Laatste nieuws