Lief! Nieuwe foto van prinsesje Adrienne

Prinses Adrienne, de jongste dochter van prinses Madeleine van Zweden, groeit uit tot een knappe krullenbol.

Lees ook

Vier verjaardagskaarsjes alweer voor cutie prinses Adrienne, de jongste dochter van prinses Madeleine van Zweden. Op Instagram wordt de jarige prinses in het zonnetje gezet met een lieve nieuwe foto van de koninklijke krullenbol.

Prinses Adrienne

Op 9 maart 2018 kwam prinsesje Adrienne ter wereld in Stockholm, Zweden. Het grootste deel van haar leven heeft ze echter in Florida doorgebracht: prinses Madeleine, het zusje van de Zweedse kroonprinses Victoria, hoopte er samen met haar Amerikaanse hubby Chris op een rustiger, vrijer leven voor haar jonge gezin. En dat lijkt gelukt te zijn. We zien Madeleine & Co alleen nog tijdens officiële koninklijke gelegenheden in Zweden, verder genieten ze in het zonnige Florida van een redelijk anoniem leventje.

Gelukkig laat prinses Madeleine wél af en toe van zich horen via Instagram, waarop ze ter ere van de vierde verjaardag van haar kleine meid een knap nieuw kiekje deelde:

“Fijne vierde verjaardag, onze lieve Adrienne! Je bent onze jongste, maar je staat al sterk op je eigen benen. En je bent slim, zorgzaam en vol levenslust. Leonore, Nicolas, Mummy en Daddy houden allemaal heel veel van je”, schrijft prinses Madeleine.

Prinses Leonore

Adriennes oudere zus, prinses Leonore, moest het twee weken geleden op haar verjaardag met een kortere felicitatie doen: “Fijne verjaardag, onze sterke en knappe Leonore!” De kleindochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia werd op 20 februari acht jaar oud.

Er gaan in ieder geval aardig wat stukken verjaardagstaart naar binnen deze weken bij de Zweedse royal family: toekomstig kroonprinses Estelle vierde haar tiende verjaardag (en wat een dame wordt het al!), haar broertje prins Oscar mocht een week later de slingers ophangen en dan hebben we op 26 maart de eerste verjaardag van prins Julian nog.

Koninklijke Hoogheden

Adrienne, elfde in lijn van de troonopvolging, groeit echter ver op van deze koninklijke neefjes en nichtje. Ze is inmiddels meer Amerikaanse peuter dan een Zweeds prinsesje. En dát kan haar in de toekomst haar positie binnen de koninklijke familie kosten. In 2019 verloren prinses Adriene, haar broer Nicolas en haar zus Leonore al hun predicaat ‘Koninklijke Hoogheid’ door een nieuw besluit van hun opa, koning Carl Gustaf. Ook besloot de koning dat leden van de koninklijke familie hun recht op de troon verliezen wanneer zij niet opgroeien in Zweden. En dát lijkt nu toch echt wel van toepassing op de kinderen van prinses Madeleine te zijn.

Bron: 9Honey | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook