Zien! Zo ziet de broer van Nicolette van Dam eruit

De twee zijn niet alleen familie, maar ook zakenpartners.

Lees ook

Happy family

Familie is ontzettend belangrijk voor Nicolette. Ze laat haar geliefden dan ook regelmatig voorbijkomen op social media. Zo zien we de gekste avonturen die ze beleeft samen met Bas en zien we haar dochtertjes opgroeien. De twee jongste Smit-telgen werken zelfs al mee op De Amsterdamse Zomer of helpen hun moeder bij het ontwerpen en testen van haar kledinglijn (niet de vervelendste taken als je het ons vraagt!).

De blondine is opgegroeid samen met haar broer, Sebastiaan van Dam. De twee hebben een hechte band en werken zelfs veel samen. En dat de twee familie zijn? Dat spat ervan af! De gelijkenissen zijn groot, als je het ons vraagt! Mooie blonde lokken, een open uitstraling en grote lach: het zit duidelijk in de familie.

Bekijk hieronder en aantal kiekjes van Nicolette en haar broer Sebastiaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Restaurant

Naast broer en zus zijn Nicolette en Sebastiaan ook zakenpartners. De twee runnen namelijk samen een restaurant in Amsterdam: Brasserie van Dam. Net als veel andere horecazaken moesten ook zij hun deuren meermaals sluiten tijdens de coronacrisis. Desondanks hebben ze onlangs een grote mijlpaal gevierd. “Yeeeah! Onze Brasserie bestaat 8 jaar!” verkondigde Nicolette vol enthousiasme op Instagram. “Helemaal in deze tijd, niet vanzelfsprekend. Zo ongelofelijk trots op ons team die stuk voor stuk hart hebben voor ons familiebedrijf. En m’n broer Sebas.. Die is niet normaal. Zonder hem, ben ik nergens.”

Bij dit heugelijke nieuws deelde de onderneemster een foto samen met haar broer, waarop ze een taart in de vorm van een ‘acht’ vasthouden en voor een ballon in hetzelfde cijfer poseren. De twee stralen, ondanks de nodige ups en downs tijdens de lockdowns, nog altijd. Mooi om te zien!

Nieuw project

Nu de meeste coronamaatregelen overboord zijn, is het restaurant van Nic en Sebas weer up and running! Daarnaast zit Nicolette absoluut niet stil, want samen met Bas is ze alweer aan een nieuw avontuur begonnen: hun tweede boek. Deze keer zetten ze hun eigen stadje in de spotlights, zo kondigden ze onlangs aan op Instagram.

Het nieuwe boek gaat Amsterdam Heeft Alles heten en gaat over – you guessed it – Amsterdam! “Op veler verzoek”, aldus Bas. “We gaan heel de stad opknippen in alle wijken, met de gaafste adressen.” Daarbij doen de ondernemende lovebirds meteen een oproepje aan al hun volgers. “Want wij willen niet de standaard plekjes die we allemaal kennen of waar we allemaal weleens geweest zijn”, legt Nicolette uit. Naast de classics willen ze ook alle nieuwe hippe plekken van de stad uitlichten. Enne, Bas heeft in er elk geval vertrouwen in dat dit boek minstens zo’n groot succes wordt als het vorige: “Misschien moeten we het ook wel in meerdere talen uitbrengen”.

Bron: Instagram @nicolettevandam1, Smit & Co, Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram 

Pagina 2/2

Laatste nieuws

Zie ook