Zo ziet de echtgenoot van Anita Witzier er dus uit!

In 2014 trouwde presentatrice Anita Witzier voor de derde keer. Wie is haar echtgenoot eigenlijk?

Lees ook

In 2014 stapte presentatrice Anita Witzier voor de derde keer in het huwelijksbootje. Maar wie is eigenlijk de onbekende man met wie ze nu alweer acht jaar gelukkig is getrouwd? Wij stellen hem aan je voor!

Moeilijk begin

Anita leerde haar huidige echtgenoot Michel Nillesen in 2003 kennen, alweer negentien jaar geleden dus. De presentatrice was toen al een aantal jaar gescheiden van haar tweede echtgenoot Jeroen van Baaren, met wie ze zoon Bram (1992) en dochter Julia (1997) deelt. Daarvoor was ze enige tijd getrouwd met Peter Ruitenbeek.

De vonk tussen Anita Witzier en Michel sloeg niet meteen over. De twee leerden elkaar kennen toen tv-manager Michel productieleider werd bij Memories, vertelde hij daarover in Margriet. “Ik vond Anita een aantrekkelijke verschijning, maar niet meer dan dat. Ze kwam op mij nogal afstandelijk over”, zo beschrijft Michel zijn eerste indruk. Langzaamaan groeiden de twee toch naar elkaar toe, vooral door etentjes met collega’s. Michel merkte daarbij dat hij als een van de eersten wilde arriveren, zodat hij naast Anita kon komen te zitten. “Later bleek dat Anita exact dezelfde gedachten had”, blikt Michel terug.

Andere relatie

Hoewel er langzaam maar zeker iets opbloeide tussen de presentatrice en de manager, was er nog een groot struikelblok. Michel zat namelijk nog in een relatie toen hij gevoelens voor Anita begon te ontwikkelen. “Mijn diepste gevoel zei: als je nu niet kiest voor Anita, heb je daar de rest van je leven spijt van. Dat het toch een pijnlijke worsteling werd, kwam doordat ik de moeder van mijn dochter Luna én Luna zelf, die toen pas zeven was, verdriet moest doen.”

Huwelijk

Ook bij Anita was de klik er trouwens niet meteen. “We waren collega’s en ik vond hem maar saai”, vertelde de presentatrice daar eerder over aan RTL Boulevard. Toch werd het steeds serieuzer tussen haar en Michel. En na een paar jaar relatie wist Anita ook dat ze aan deze man het jawoord wilde geven. “Het is toch een extra stap. En wat je naar elkaar uitspreekt.”

Benieuwd met wie Anita Witzier nu al negentien jaar lang gelukkig samen is? Op de volgende pagina zetten we een aantal foto’s voor je op een rij.

Laatste nieuws

Zie ook