Zien: dit is hoe Drake & Josh er nu uitzien

De acteurs zijn door de jaren heen heel wat veranderd.

Lees ook

De tv-broers Drake & Josh waren vijftien jaar geleden (!) de broers die iedereen wilde hebben. De een was geweldig grappig en een echte vriend, terwijl de andere een echte ladies man was. Inmiddels zijn beide acteurs heel iets anders gaan doen en lijken ze helemaal niet meer op hun rol. 

Drake & Josh

It’s gonna take some time to realize… maar wist je dat de twee acteurs hun echte voornaam gebruikten in de serie Drake & Josh? Drake Bell speelde de rol van Drake Parker en Josh Peck nam de rol van Josh Nichols op zich. Voor wie wel een opfriscursus kan gebruiken (het is immers alweer vijftien jaar geleden): waar ging Drake & Josh ook alweer over?

De moeder van Drake trouwt met de vader van Josh, waardoor twee gezinnen samen gaan wonen. Twee tienerzonen en natuurlijk het gemene zusje Megan Parker, dat zorgt voor een hoop hilarische situaties. Van optreden als de Blues Brothers tot het binnendringen op een feestje. Fast forward naar 2022, want wat doen de acteurs nu?

Hoe gaat het nu met de acteurs?

Inmiddels is Drake 35 jaar. Na Drake & Josh was hij nog te zien in een paar andere films, maar verder heeft hij zijn acteercarrière aan de wilgen gehangen. Helemaal uit de spotlights is Drake echter niet. Zo nu en dan haalt hij de bladen, maar helaas niet om de goede redenen…

Met Josh, die ook 35 jaar is, lijkt het een stuk beter te gaan dan zijn voormalige broer. Zo is hij door de jaren flink wat afgevallen, heeft hij een paar leuke acteerklussen gescoord, is hij getrouwd en vader geworden én heeft hij nu een heuse YouTube-carrière.

Benieuwd hoe de acteurs van Drake & Josh er nu uitzien? Op de volgende pagina delen wij een aantal recente kiekjes van Drake en Josh.

Pagina 1/2

Laatste nieuws

Zie ook