Prinses Stéphanie kust glamour vaarwel en gaat voor naturel

Een spijkerbroek tijdens een royal duty moet ook gewoon kunnen, laat prinses Stéphanie zien.

Lees ook

De Grimaldi’s staan te boek als de meest glamorous royals, maar prinses Stéphanie van Monaco laat zien dat ’t ook anders kan. Afgelopen weekend verscheen ze ‘gewoon’ in spijkerbroek en zonder opsmuk voor het paleis. Een heel nieuwe look!

Korte lokken

Tijdens de Nationale Feestdag van Monaco afgelopen najaar verraste prinses Stéphanie, de jongste dochter van Grace Kelly, al met haar nieuwe korte coupe. Nu laat de royal en voormalige rockster zich weer van een heel andere kant ziet. Stéphanie sloeg afgelopen zaterdag de visagie een keertje over en verscheen au naturel voor het paleis om het startsein te geven van de Rallye Aïcha des Gazelles, een rally door Marokko die speciaal bedoeld is voor vrouwen. De elektrische voertuigen vertrokken zaterdagochtend vanaf het plein voor het paleis van Monaco, waar het zusje van prins Albert met de vlag zwaaide.

Beeld: BrunoPress

Met haar stevige stappers, jeans en warme vest laat prinses Stéphanie een heel ander modebeeld zien dan we van de Grimaldi’s gewend zijn. Comfort gaat ditmaal voor couture!

Au naturel

Het is al even geleden dat we Stéphanie voor het laatst zonder mondkapje zagen, dus nu merken royalty fans hoeveel de prinses de afgelopen twee jaar is veranderd.

Een van de grote talenten van Stéphanie is dat het haar niets uitmaakt wat anderen van haar vinden – als jonge prinses koos ze ervoor om rockster te worden, model te staan voor haar eigen badkledingcollectie, met haar bodyguard te trouwen en later het paleis te verruilen voor een caravan om haar nieuwe liefde, een trapezeartiest in het circus, achterna te reizen. Dus ergens verbaast het ons helemaal niets dat juist Stéphanie ervoor kiest om op ’n zaterdagochtend in haar makkelijkste kloffie bij een royal duty op te komen dagen, in plaats van in een protocolwaardig mantelpakje. Moet gewoon kunnen, toch?

Bron: Europe Cities | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook