Society wedding: markies van Cubas trouwt met dochter van prinses Carolines ex

De Spaanse aristo-bruiloft van het jaar!

Lees ook

Het was de week van dé Spaanse society wedding van het jaar: die van de markies van Cubas met health coach Isabelle Junot. Wie is dit knappe pasgetrouwde aristo-koppel?

Isabelle Junot en Álvaro Falcó

Spanje is weer een society couple rijker. Afgelopen weekend trouwde Álvaro Falcó, de markies van Cubas, met gezondheidscoach en influencer Isabelle Junot. Isabelle heeft trouwens ook een connectie met de royals van Monaco, want haar vader, Philippe Junot, was een tijdje getrouwd met prinses Caroline.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ιѕαbelle Jυиσɬ (@isabellejunot)

Álvaro is sinds 2020 de Markies van Cubas, een titel die hij erfde toen zijn vader aan het coronavirus overleed. Het is geen full time job om van Spaanse adel te zijn, want de 38-jarige markies werkt daarnaast ook als sales director voor een bedrijf dat zich bezighoudt met digitale marketing. De 30-jarige Isabelle komt uit een Frans-Deense jetsetfamilie, haar vader was van 1978 tot 1980 de echtgenoot van prinses Caroline van Monaco. De kersverse markiezin heeft een paar filmrollen op haar naam staan, maar verdient tegenwoordig de kost als gezondheidscoach: ze begeleidt mensen die last hebben van eetbuien. Ook is ze met meer dan 29 duizend volgers gerust een influencer te noemen. Álvaro en Isabelle zijn nu vier jaar samen en verloofden zich in 2021.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ιѕαbelle Jυиσɬ (@isabellejunot)

Glamourous bruiloft

Dat móest dus wel een op en top glamourous bruiloft worden. Er was sprake van een (geleende) tiara, een speciaal voor Isabelle ontworpen trouwjurk, een gastenlijst vol royals, modellen en andere grote namen, en een menu van maar liefst twintig (!) gangen. Zo’n trouwspektakel vindt natuurlijk niet plaats in het lokale gemeentehuis, maar in een heus paleis: het Palacio del Marqués de Mirabel. Magazine Hola! mocht een paar zeldzame foto’s delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Revista ¡HOLA! (@holacom)

De bruid leende haar negentiende-eeuwse tiara van de hertogin van Montellano, haar jurk is van Pronovias.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Revista ¡HOLA! (@holacom)

Niet alleen de jurk was speciaal ontworpen voor Isabelle, ook het eerdergenoemde menu van twintig gangen was ‘een palet van smaken dat de bruid en bruidegom weerspiegelt.’ Al vragen we ons af hoe flatterend we het zelf zouden vinden als dat gerechten omvat als zeebaars en speenvarken. (Het dessert mag er dan weer wel zijn: citroentaart met chocolade en hazelnoot).

Volgens de verslaggevers van HOLA! was de bruiloft ‘zeer emotioneel’, en was vooral de vader van de bruid ‘zichtbaar ontroerd.’ De tortelduifjes hebben drukke wittebroodsweken voor de boeg: op Instagram laat Isabelle weten dat ze óók aan het verhuizen zijn. We houden de socials in de gaten voor meer updates over de newlyweds. In ieder geval van harte, markies en markiezin!

Bron: Tatler, Hola! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook