Zo ziet ‘Anthony Bridgerton’ er in het echt uit

Net zo knap, maar toch héél anders.

Lees ook

De ster van het tweede seizoen van Bridgerton is acteur Jonathan Bailey, die de rol van viscount Anthony Bridgerton speelt. Maar zou jij ‘m ook herkennen zonder hoge hoed of jachtgeweer om zijn schouder?

Anthony Bridgerton

Knappe acteurs, prachtige kostuums, ’n hoop drama en romantiek: wij zijn groot fan van Bridgerton. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle juicy roddels, rivaliteit, schandalen en onbereikbare huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien. In het tweede seizoen volgen we vooral Anthony Bridgerton tijdens zijn zoektocht naar de liefde. De oudste Bridgerton-telg wordt gespeeld door niemand minder dan de talentvolle acteur Jonathan Bailey.

Indrukwekkend CV

Hoewel wij voor de komst van Bridgerton niet eerder van Jonathan hadden gehoord – shame on us – heeft hij al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Zo speelde hij al in veel series waaronder Broadchurch en Crashing.

Ook speelde de acteur in diverse musicals. Waaronder CompanyThe Last Five Years, American Psycho the Musical en Les Misérables. Jonathan beschikt dus ook nog eens over een gouden keeltje! Benieuwd hoe de acteur er strak in een (modern) pak uitziet? Kijk mee!

Jonathan bij de Bridgerton première. Beeld: BrunoPress
Met de ‘real life’ Sharma-zussen, actrices Charithra Chandran en Simone Ashley. Beeld: BrunoPress

Da’s weer eens wat anders dan een negentiende-eeuws kostuum!

Jonathan Bailey bij de Loewe F/W 2022-2023 show in Parijs. Beeld: BrunoPress

Meer Bridgerton

Na twee seizoenen zit het verhaal van Anthony Bridgerton er nog niet op. Ook in seizoen drie zal Jonathan weer in de rol van de viscount kruipen. Actrice Simone Ashley, die Kate Sharma speelt in de serie, bevestigde dat onlangs aan Deadline. “We komen terug. Kate en Anthony zijn pas net begonnen aan hun avontuur.” Wanneer we weer kunnen klaar zitten voor de volgende Bridgerton-marathon, is helaas nog niet bekend.

Bron: Grazia | Beeld: Netflix, Bridgerton / BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook