Zien: zó ziet de knappe zus van Jennifer Lopez eruit

De Lopez-zusjes beschikken over een flinke portie goede genen.

Lees ook

Jennifer Lopez is 52 jaar (!) oud, maar lijkt sinds haar dertigste geen dag ouder te worden. De zangeres is echter niet de enige in de familie die eruitziet om door een ringetje halen: haar twee jaar jongere zusje Lynda ziet er minstens zo goed uit. 

Beauty secrets

Het is een vraag die veel mensen bezighoudt: hoe komt het dat Jennifer Lopez niet ouder wordt? Ja, qua leeftijd natuurlijk wel. Maar niet qua uiterlijk. De zangeres en actrice heeft op haar 52e nog steeds een loeistrak lichaam en rimpels lijken niet in haar woordenboek voor te komen. Haar geheim voor die perfecte huid? Naast natuurlijk een pittig sportregime en gezond eten, dankt J.Lo haar rimpelvrije huidje aan een budget-proof dagcrème.

Aan Buzzfeed verklapte Jennifer een paar jaar geleden dat er één dagcrème is waar ze bij zweert. Hoewel J.Lo een eigen beautylijn heeft, is ze al jaren fan van een Duitse dagcrème om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. We hebben het over de Rose Day Cream van het merk Dr. Hauschka. De zangeres gebruikt hem naar verluidt al twintig jaar en het is nog steeds haar favoriet – inmiddels ook bij haar fans. En het beste nieuws? De dagcrème is gewoon in Nederland verkrijgbaar. Voor minder dan 30 euro is dit ‘wondermiddeltje’ al te koop!

Goede genen

Helaas is een rimpelvrije en gladde huid à la J.Lo niet gegarandeerd met dit potje (hoewel wij het zéker gaan proberen!). Jennifer beschikt namelijk ook over een flinke portie goede genen. Dat de looks in de familie zitten, bewijst ook zusje Lynda Lopez. Benieuwd hoe Lynda eruitziet? Je ziet ’t op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws

Zie ook