Zo kun je net als Meghan Markle een witte blazer stylen

Zo'n blazer kan op allerlei manieren worden gecombineerd.

Het draaide bij de Invictus Games vooral om de oorlogsveteranen, militairen en prins Harry. Toch kunnen we het niet helpen en kijken we vol bewondering naar foto’s van hertogin Meghan op het evenement. Vooral de witte blazers die ze droeg, vielen vorige week meteen op. Zelf ook zo’n look creëren? We laten je zien wat de mogelijkheden zijn.

Witte blazers tijdens de Invictus Games

De hertogin gooide hoge ogen met de outfit waarin ze vorige week in Den Haag verscheen. De witte two-piece van Valentino combineerde ze met een witte tas van hetzelfde modehuis. De combinatie van de crisp witte blazer en de matchende wijde broek stond haar prachtig. Even later spotten we Meghan ook nog in een double-breasted witte jas die erg aan een blazer deed denken. Ze droeg de Brandon Maxwell jas boven een jeans met een paar hoge pumps. De witte jas viel in de smaak bij modeliefhebbers, want het item is inmiddels helemaal uitverkocht.

Meghan Markle

De twee blazerlooks van hertogin Meghan op 16 april. Beeld: BrunoPress

Hoe je het draagt

Inspireerde Meghan jou ook om je witte blazer weer uit de kast te halen? Of heb je er nog geen, maar krijg je spontaan zin om naar de (online) winkels te sprinten? Dat snappen we heel goed. Daarom delen we een aantal looks met witte blazers, zodat je kunt zien hoe ze allemaal gecombineerd kunnen worden. Van evening chic tot casual: het is allemaal mogelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica (@lachicsociety)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brisehyda Cheung (@brisehydacheung)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pınar Özdemir Hotiç (@pinarhotic)

Alleen maar wit tijdens de Invictus Games

Was het je overigens al opgevallen dat Meghan bijna alleen maar wit droeg tijdens de dagen waarop ze bij de Invictus Games was? Alleen haar look met de Celine Tweed-jas en Linda Farrow-zonnebril was een uitzondering. Er wordt volop gespeculeerd over de reden waarom de hertogin zoveel wit droeg. Paranormaal en spiritueel-expert Inbaal Honigman heeft wel een idee. “Wit is inclusief en breed in de zin dat het elk bericht kan uitdragen”, deelt ze met Marie Claire USA.

“De kleur wit op zichzelf zendt een boodschap van rust uit”, vervolgt Honigman. Bovendien vermoedt ze dat het ook met de locatie te maken heeft. “Den Haag is duidelijk een centrum van veel internationale verenigingen, dat zich bezighoudt met het aanmoedigen en realiseren van wereldvrede.” De expert denkt dat Meghan om die reden wit droeg, omdat ze daarmee een boodschap van vrede en eenheid wilde uitstralen. Hoe dan ook: haar looks waren prachtig!

Bron: Marie Claire NL, Marie Claire USA, Harpers Bazaar US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws