Zoveel zijn Meghans outfits bij de Invictus Games waard

Een koffer vol couture voor een lang weekend Den Haag, dat mag wat kosten!

Meghan Markle is drie dagen aanwezig geweest bij de Invictus Games, het sportevenement dat is opgericht door prins Harry. Voor dit lange weekend in Den Haag heeft de hertogin van Sussex haar koffer vol couture gepakt. Hoewel de Duchess er keer op keer beeldig uitzag, hangen er behoorlijke prijskaartjes aan die outfits. Het totaalbedrag is niet mis!

Schatting van de prijs

Wat Meghan Markle ook draagt: de media gaan meteen op onderzoek uit. Ook haar outfits bij de Invictus Games zijn onder de loep genomen, onder andere door het Australische 9Honey. Zij hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk van de kledingstukken die hertogin Meghan tijdens het evenement droeg te traceren op internet. Op basis daarvan kunnen we inschatten hoeveel Meghans outfits waard zijn. De prijs waar je op uitkomt als je alles bij elkaar optelt (in Australische dollars), is op z’n minst behoorlijk hoog te noemen.

Alle prijzen op een rij

De eerste outfit waarin Meghan tijdens het evenement werd gespot, was een witte pantsuit van Valentino. De blazer en broek zijn samen $5.600 waard. De tas die Meghan bij de pantsuit droeg, is eveneens van Valentino en kost $3.800. Haar pumps zijn van het merk Aquazzura en hebben een prijskaartje van $1.400. Allemaal al flinke prijzen, maar de oorbellen spannen de kroon. Die zijn namelijk van Cartier en gaan voor maar liefst $21.000 over de toonbank.

outfit-1

Beeld: BrunoPress

Tijdens de openingsceremonie van het evenement droeg Meghan een bodysuit van designer Khaite Cerise. Het kledingstuk is $1.090 waard. De schoenen die ze eronder droeg, zijn van Manolo Blahnik en kosten $1.000. De finishing touch van de outfit was wederom een sieraad van Cartier: een Cartier Just Un Clou ketting, waar je $30.100 voor betaalt.

outfit-2

Beeld: BrunoPress

De volgende dag werd Meghan gespot in een camel-kleurige Ralph Lauren jas, die geschat wordt op $7.635. Ze nam deel aan de Jaguar Land Rover Driving Challenge en droeg toen een denim broek van Moussy Vintage. Daarvoor betaal je $467. Het Celine jasje dat ze droeg is $4.700 waard, de Triomphe-tas waarin ze haar spullen meesleepte $3.800.

outfit-3

Beeld: BrunoPress

De laatste dag waarop Meghan bij het evenement aanwezig was, droeg ze twee verschillende outfits. Overdag droeg ze een Brandon Maxwell jasje van $2.900 en Manolo Blahnik pumps van $900, ’s avonds koos ze voor een mini-jurk van Valentino die $8.000 waard is.

outfit-4

Beeld: BrunoPress

Torenhoog eindbedrag

De prijzen die we voorbij zien komen, zijn niet mals. Even alles bij elkaar opgeteld: Meghan heeft in die drie dagen tijd voor $30.392 aan kleding, $3.300 aan schoenen, $7.600 aan tassen en $51.100 (!) aan sieraden gedragen. Alles bij elkaar komt dat neer op 92.392 Australische dollar, omgerekend €62.421,42. Dat zijn alleen de items die door de media zijn opgespoord. Ze heeft ook nog dingen gedragen die lastig te traceren zijn. Het leven van een royal is niet goedkoop, blijkt maar weer…

Bron: 9Honey | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws