Zo ziet de vrouw van Robèrt van Beckhoven eruit

Robèrt en zij runnen samen een bakbedrijf.

Lees ook

Elke zaterdag zitten we massaal voor de buis om naar Heel Holland Bakt te kijken. We worden altijd erg vrolijk van de goedlachse Robèrt van Beckhoven. Naar hem hebben we al heel wat uren gekeken, maar hoe ziet zijn vrouw er eigenlijk uit?

Bakkerijen en cursussen

We kennen Robèrt als de Meester Patissier en bekende televisiebakker, maar hij heeft ook twee eigen bakkerijen. De ene bakkerij bevindt zich in Oisterwijk, de andere in Leidschendam. Daar is hij nog altijd regelmatig aanwezig om de lekkerste baksels te maken. Ook geeft hij daar bakcursussen. Een bezige bij! Hij doet dat echter zeker niet alleen, want zijn bedrijf wordt zakelijk gerund door zijn vrouw Pirjo de Winkel.

Voor de liefde verhuisd

Robèrt en Pirjo zijn inmiddels al ruim vijftien jaar bij elkaar. In een regionaal interview zei Pirjo ooit het volgende over hun relatie: “Ik ben een Wageningse bioloog en tot 2005 had ik een drukke baan in Amsterdam. De liefde trok mij naar Brabant. Robèrt sprake me aan omdat hij zowel gepassioneerd als nuchter is.” Pirjo heeft daarna besloten om in Brabant te blijven en brengt dus elke dag door met Robèrt en zijn creaties.

Eerder huwelijk

Robèrt is vader van vijf kinderen. Uit een vorig huwelijk had hij al drie kinderen. Twee van hen blijven bewust uit de media, maar zijn zoon Koen is wel te zien geweest in het televisieprogramma Hermans pop-up restaurant. In dat programma ging Herman den Blijker op zoek naar een chefkok voor zijn nieuwe restaurant in Rotterdam. Koen en zijn vriendin Maartje deden samen aan dat programma mee.

Twee kinderen samen

Robèrt en Pirjo kregen samen ook nog weer twee kinderen. Zij gaan alledrie nog naar school. Aan Story vertelde Robèrt ooit vol trots over zijn kroost: “Ze lopen niet te pochen dat hun vader bekend is. Ik vind niet dat kinderen om mij vriendjes moeten worden met mijn kinderen.” Een nuchtere instelling dus. De kinderen van Robèrt en Pirjo worden ook zoveel mogelijk buiten de publiciteit gehouden.

Wie dan wél weer meerdere keren in beeld is op de Instagram-pagina van Robèrt, is Pirjo. Benieuwd hoe zij eruitziet? Je ziet het op de volgende pagina!

Laatste nieuws

Zie ook