Wauw! Zo ziet de prachtige dochter van ‘Mr Bean’ eruit

De inmiddels 27-jarige Lily speelde ooit een klein rolletje in haar vaders film.

Lees ook

Een van de meest iconische personages uit de Britse televisiewereld is natuurlijk Mr Bean, de onhandige teddybeerliefhebber die wél in zeven sloten tegelijk weet te lopen. Acteur Rowan Atkinson zullen we ook altijd meteen herkennen als de vindingrijke kluns, maar of we zijn beeldschone dochter ook zouden herkennen? Ze speelde een piepklein rolletje in een van de Mr Bean films, maar blijft nu vaak buiten de schijnwerpers.

Het gezin van Rowan Atkinson

Hoewel Rowan Atkinson wereldwijd bekend is door zijn rollen in Mr Bean, Blackadder en Johnny English, is zijn privéleven ook regelmatig onderwerp van gesprek. Vijfentwintig jaar lang was Rowan Atkinson getrouwd met make-up artist Sunetra Sastry. Hij ontmoette haar op de set van de serie Blackadder, waar ze de visagie van de acteurs deed, in de jaren tachtig. De twee gaven elkaar het jawoord in februari 1990 en kregen samen twee kinderen: zoon Ben (1993) en dochter Lily (1995).

Nieuwe liefde

Vijfentwintig jaar lang waren Rowan en Sunetra getrouwd, maar in 2015 liep hun huwelijk helaas op de klippen. Ze vroegen een scheiding aan vanwege ‘onverenigbare verschillen.’ Kort daarna kwam het nieuws naar buiten dat de Mr Bean-acteur een 29 jaar jongere vriendin had, comedienne en actrice Louise Ford. Deze nieuwe relatie zorgde voor heel wat tabloidvoer. De ex van Louise, comedian James Acaster, was er ook allesbehalve blij mee. “Ik ben in de steek gelaten voor Mr Bean”, vertelde James daarover in een show. “Ik kwam er een jaar na onze breuk achter. Niemand in de hele geschiedenis is ooit in de steek gelaten voor Mr Bean.”

James was niet de enige die niet te spreken was over de nieuwe liefde van Rowan Atkinson. Naar verluidt zou ook dochter Lily haar vader deze move niet in dank hebben afgenomen. Ze besloot afscheid te nemen van de achternaam Atkinson en gaat sindsdien door het leven onder de achternaam van haar moeder, als Lily Sastry.

Zusje

In 2017 verwelkomden Rowan Atkinson en Louise Ford een dochtertje, Isla May. Het stel noemt hun kindje grappend ‘Baby Bean.’ Hoe de band nu is tussen Lily, haar vader en haar halfzusje, is niet bekend. Maar dat de vader-dochter-band vroeger ijzersterk was, blijkt wel uit het feit dat Lily een aantal rolletjes in haar vaders film kreeg, en dat ze hem mocht vergezellen op de rode loper. Daar zie je op de volgende pagina een glamorous foto van.

Laatste nieuws

Zie ook