Zo zien de kinderen van Janny van der Heijden eruit

Wist jij dat het Heel Holland Bakt-jurylid twee knappe, volwassen zoons heeft?

Nu het Heel Holland Bakt-seizoen is afgelopen, moeten we professional foodie Janny van der Heijden helaas weer even missen op de buis. Door de bakshow is de culinair journalist een van de meest geliefde gezichten op de Nederlandse televisie geworden. Maar wat wist je al dat het immer goed geklede jurylid ook twee leuke zoons heeft?

Twee zoons

Janny van der Heijden heeft twee zoons uit de relatie met haar ex-man: Roderick en Diederick. Janny werd verlaten door de vader van haar kinderen, kort nadat haar ouders overleden waren. “De moeilijkste tijd van mijn leven”, vertelde de culi-expert daar eerder over aan KBO PCOB Magazine. “Ik herinner me vooral dat ik me afvroeg: stelde alles wat we hadden dan helemaal niks voor?”

Carrière

Na de scheiding besloot Janny om vol voor haar carrière te gaan. “Ik had onze twee kinderen altijd voorgehouden dat je iets negatiefs naar iets positiefs moet zien om te buigen. Ik ben alsnog carrière gaan maken. Ik had die omslag nodig om mezelf en mijn jongens te laten weten dat het leven niet ophield na een echtscheiding.”

Roderick en Diederick

En een prachtcarrière, die heeft Janny nu zeker. Maar ook privé gaat het goed. Met haar zoons Roderick en Diederick heeft ze een sterke band, en ze is ook de trotse oma van meerdere kleinkinderen. Al hoort ze het woord ‘oma’ liever niet vallen. “Mijn kleindochters noemen me ‘boeboe’. Dat is zo ontstaan toen de oudste, toen ze anderhalf was, me een keer op televisie zag en ‘boeboe’ riep”, vertelde Janny eerder aan Beau Monde.

Janny ziet veel van zichzelf terug in haar twee zoons. “Openstaan voor andere mensen, niet oordelen, van lekker eten houden, goede smaak hebben, loyaal zijn aan vrienden. Mijn zonen zijn allebei intelligent, ze hebben veel gemeen, maar zijn ook heel verschillend.” Benieuwd hoe Roderick en Diederick eruitzien? Kijk mee op de volgende pagina.

Laatste nieuws