Kroonprinses Victoria doet een Alexiaatje

In de stijl van prinses Alexia (maar dan 'n tikje goedkoper).

Afgelopen Koningsdag zette prinses Alexia het groene pak op de kaart. Kroonprinses Victoria van Zweden kopieert de stijl – en shopte haar exemplaar gewoon in de winkelstraat.

Gifgroen? Graag!

Prinses Alexia was een plaatje in het groen tijdens Koningsdag in Maastricht. Een knipoog naar de vlag van Wales, het land waar ze nu woont, en een kleur die haar beeldig staat.

Beeld: BrunoPress

Geen wonder dat de prinses veel lof oogstte met haar ‘powerpak.’ De modieuze groene suit komt van Tara Jarmon en kost in totaal €570. Dat móet goedkoper kunnen, meende kroonprinses Victoria.

Zaraatje

De toekomstige koningin van Zweden verscheen afgelopen weekend ook in een heerlijk, knalgroen pak tijdens een bezoek aan de stad Malmö.

Beeld: BrunoPress

Het thema ‘groen’ werd tot in de details uitgevoerd, zo getuige ook de nieuwe ring van Sophie by Sophie die om Victoria’s vinger te zien was.

Beeld: BrunoPress

Op wat nieuwe juweeltjes na hield kroonprinses Victoria het een stuk betaalbaarder dan prinses Alexia. Haar groene pak komt van de ZARA en kost in totaal nog geen €90. Voor de liefhebbers van andere knalkleuren: hij is ook verkrijgbaar in het diepblauw en fuchsia. We moeten zeggen dat we het powerpak van Alexia wel een tikkeltje chiquer vinden, maar Vic weet de trend ook goed te dragen, toch?

Bron: UFO No More, Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws