Leuk! Zo ziet de mooie dochter van Caroline Tensen er nu uit

Knappe dames!

Lees ook

Al meer dan dertig jaar lang is Caroline Tensen niet weg te denken van de Nederlandse buis. Maar hoe ziet de dochter van één van Nederlands bekendste televisiegezichten er eigenlijk uit? 

Carolines gezin

Als Caroline Tensen niet voor de camera staat, spendeert ze graag tijd met haar familie. De presentatrice trouwde in 2014 met reclameman Ernst-Jan Smids, die voor haar op één knie ging nadat ze pas een halfjaar samen waren. “Ik zag het ook niet aankomen”, vertelde Caroline eerder over dat aanzoek. “We weten wat we leuk vinden aan elkaar. We hebben geen zin om nog eens zes jaar te wachten.”

Voordat ze met Ernst-Jan in het huwelijksbootje stapte, was Caroline getrouwd met Frank Wisse. In 2001 scheidden de twee na een huwelijk van dertien jaar. Uit deze relatie heeft Caroline twee kinderen, Bob en Charlotte, met wie ze een heel goede band heeft.

Dochter Charlotte

‘Lotje’, zoals Caroline haar dochter liefkozend noemt, is inmiddels 31 jaar oud. De presentatrice brengt haar twee kinderen niet zo vaak in de spotlights. Voor zover we weten woont Charlotte in Amsterdam en studeerde ze kunstgeschiedenis.

Samen op Instagram

Hoewel de kinderen van Caroline niet in de voetsporen van hun beroemde moeder zijn getreden, krijgen we toch af en toe een kiekje van hen te zien. Op Instagram deelt de televisiepresentatrice zo nu en dan een leuke snapshot van momenten met haar kinderen. Zoals afgelopen oktober, om te vieren dat haar ‘meisje’ 31 jaar is geworden. “Het gaat te snel allemaal #waszenogmaarklein”, schrijft moeder Caroline bij deze gezellige foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Tensen (@carolinetensen)

Vind je de twee prachtige dames ook zo op elkaar lijken? We zien de gelijkenissen helemaal goed op deze foto, die Caroline pasgeleden deelde ter ere van moederdag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Tensen (@carolinetensen)

Zoon Bob

En ook zoon Bob is een behoorlijk knappe verschijning, zien we op de foto’s die zijn trotse moeder Caroline van hem deelt. Bob Wisse is inmiddels 27 jaar oud.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Tensen (@carolinetensen)

Dat ook Bob een uitstekende band met zijn moeder heeft, blijkt wel uit de plaatjes die ze samen delen. Ook op carrièregebied kan Bob, die een eigen kledinglijn heeft, op alle steun van zijn moeder rekenen. “Het maakt niet uit of ik de beste blokfluitspeler van de wereld zou worden of iets in de kleding ga doen. Mijn moeder support mij sowieso wel”, liet hij eerder weten. Lief!

Bron: Vriendin, 100%NL, Libelle, Cycle.care, Weekend, Tips & Weetjes, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook